Masmavi_ Dünya’yı sevgi kurtaracak.. Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2014 2.717 2.836 248 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Masmavi_ #1 Selam kızlaaar... Az önce telefonuma "facebook onay kodun: ...." diye bir mesaj geldi. Facebook hesabıma telefon numaramı girmedim. Telefondan Facebook ve Messenger uygulamalarını kullanıyorum, ama messengera da yazmadım numaramı. Durduk yere neden gelmiş olabilir bu kod benim hattıma? Biri benim numaramla facebook'a mı kayıt oldu acaba?
Selam kızlaaar... Az önce telefonuma "facebook onay kodun: ...." diye bir mesaj geldi. Facebook hesabıma telefon numaramı girmedim. Telefondan Facebook ve Messenger uygulamalarını kullanıyorum, ama messengera da yazmadım numaramı. Durduk yere neden gelmiş olabilir bu kod benim hattıma? Biri benim numaramla facebook'a mı kayıt oldu acaba?
Huy Meselesi 🌜🌚🌛 Kayıtlı Üye 29 Şubat 2012 61.512 62.451 898 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Masmavi_ #2 Konu en kısa süre de ilgili bölüme taşınacaktır, bilginize..
Akasya Saçmalamayın! Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2010 9.152 13.871 498 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Masmavi_ #3 Biri hesabınızı çalmaya çalışıyor olabilir mi acaba?
Masmavi_ Dünya’yı sevgi kurtaracak.. Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2014 2.717 2.836 248 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Masmavi_ #4 Margarikotin .!.: Konu en kısa süre de ilgili bölüme taşınacaktır, bilginize.. Genişletmek için tıkla... Nereye açacağımı bilemedim. Teşekkürler şimdiden.
Margarikotin .!.: Konu en kısa süre de ilgili bölüme taşınacaktır, bilginize.. Genişletmek için tıkla... Nereye açacağımı bilemedim. Teşekkürler şimdiden.
Masmavi_ Dünya’yı sevgi kurtaracak.. Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2014 2.717 2.836 248 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Masmavi_ #5 Akasya .!.: Biri hesabınızı çalmaya çalışıyor olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bilemedim ki. Böyle mi çalınıyor hesaplar? Anlam da veremedim açıkçası. Kim ne ister ki hesabımdan. Çok ilginç. :/
Akasya .!.: Biri hesabınızı çalmaya çalışıyor olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Bilemedim ki. Böyle mi çalınıyor hesaplar? Anlam da veremedim açıkçası. Kim ne ister ki hesabımdan. Çok ilginç. :/
Akasya Saçmalamayın! Üyelik İptali Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2010 9.152 13.871 498 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Masmavi_ #6 Masmavi_ .!.: Bilemedim ki. Böyle mi çalınıyor hesaplar? Anlam da veremedim açıkçası. Kim ne ister ki hesabımdan. Çok ilginç. :/ Genişletmek için tıkla... Çok basit birileri sizin numaranızı giriyor, yani rastgele bir numara giriyor, bu yüzden size onay sms i geliyor. Başka bir forumda şu yorum yapılmış.
Masmavi_ .!.: Bilemedim ki. Böyle mi çalınıyor hesaplar? Anlam da veremedim açıkçası. Kim ne ister ki hesabımdan. Çok ilginç. :/ Genişletmek için tıkla... Çok basit birileri sizin numaranızı giriyor, yani rastgele bir numara giriyor, bu yüzden size onay sms i geliyor. Başka bir forumda şu yorum yapılmış.
Masmavi_ Dünya’yı sevgi kurtaracak.. Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2014 2.717 2.836 248 26 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Masmavi_ #7 Akasya .!.: Çok basit birileri sizin numaranızı giriyor, yani rastgele bir numara giriyor, bu yüzden size onay sms i geliyor. Başka bir forumda şu yorum yapılmış. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Umarım sebebi budur yani bu kadar masum ve zararsız bir şeydir. :) Tırstım bi an. Durduk yere iş açılmasın başıma sonra. Bu arada, çok sağolun, çok naziksiniz.
Akasya .!.: Çok basit birileri sizin numaranızı giriyor, yani rastgele bir numara giriyor, bu yüzden size onay sms i geliyor. Başka bir forumda şu yorum yapılmış. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Umarım sebebi budur yani bu kadar masum ve zararsız bir şeydir. :) Tırstım bi an. Durduk yere iş açılmasın başıma sonra. Bu arada, çok sağolun, çok naziksiniz.
_HaRika_ Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Haziran 2015 3.780 16.932 128 8 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Masmavi_ #8 Eyvah biri hesabınız i çalmaya calisiyor
Y Yagmurdamlalari Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2015 2 0 1 31 25 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Masmavi_ #9 Face kullanmama rağmen aynı mesaj bana da geldi çok ilginç sanırım gerçekten birileri numara deniyor rastgele fakat bunun ne faydası olacak o kişiye onay kodu olmadıktan sonra?? Bu da yeni dönem hilekarlik mı yoksa hayırlısı
Face kullanmama rağmen aynı mesaj bana da geldi çok ilginç sanırım gerçekten birileri numara deniyor rastgele fakat bunun ne faydası olacak o kişiye onay kodu olmadıktan sonra?? Bu da yeni dönem hilekarlik mı yoksa hayırlısı