• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

facebook şifresini vermezse?

papatyam90

öyle bir geç zaman...
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
371
1
46
İzmir
mrb kızlar. sevgilim bana facebook şifresini vermiyo ama benimkini bilmek istiyo. ben de verdim şifreyi. benden gizli bişeyinin olmadığını sadece vermek istemediğini söylüyo. ama vermeyince şüpheleniyorum haliyle. sizce bu durumda napıyım?

-şifreyi alana kadar küs mü kalıyım?

-yoksa ikimizde şifrelerimizi vermeyip iki ayrı hayat mı yaşayalım?

su sanal alem yokmu, herseyi berbat ediyor.

Bence kapatin Facebookunuzu...benimde basimda bu yüzden cok gereksiz sorunlar oldu. En sonunda kapattim ve kafam rahatladi.
yok facede sununla yazistin , yok onu ekledin ..amaaan basa bela.

:) bence hic ugrasmayin böyle seylerle..

Ben hep söylüyorum yine değinmekte sakınca görmüyorum,
adı 'sosyal paylaşım' olan bu sitelerin özeli olmaz. Yani özel
bu olamaz... Çok saçma. Günlük değil, gizli belge değil.
Ama siz daha sevgiliyken çifte standart uygulamaya
çalışan bir adama da dikkat edin lütfen...

Hem şifre istesin hem kendi şifresini paylaşmasın... Açık
bir ikiyüzlülük bu ( kusura bakmayın deyimim için ). Vermeme
nedeni sade istememkse, siz de sadece canınız istediği için
şifrenizi ve gizli sorunuzu değiştirin bence. Bakalım tepkisi
ne olacak?

Psikoloji falan okumadım, haddim değil ama resmen size güvenmeye
çalışırken bana güvenme sinyalleri veriyor... Tamamen subjektif
bir yorum bu.

Bir erkek şifresini vermemek için diretiyorsa çok fazla , altından mutlaka bişey çıkıyor.Benimde başıma geldi bu tür olay sonuç aldatma vs. gibi bir durum değil ama ilşkimiz bitti o veya bu şekilde.

Özel hayata saygılı bir insanım herkesin özeli olabilir çiftler arasında fakat facebooktan önemli aile meseleleri ,devlet sırları konuşulmuyor.Ha çok rahatsız olursan konuştuktan sonra msjları silersin.Şifre vermeye engel değil yanii.Siz de şifrenizi vermeyin.

mrb kızlar. sevgilim bana facebook şifresini vermiyo ama benimkini bilmek istiyo. ben de verdim şifreyi. benden gizli bişeyinin olmadığını sadece vermek istemediğini söylüyo. ama vermeyince şüpheleniyorum haliyle. sizce bu durumda napıyım?

:9::9::9::9:

Gizli bir şeyi yokmuş.:9::9::9:

Yesinler seni uyanık oğlan.:9::9::9::9:

Valla üç kuruşa beş köfte yok.

Ya o da verecek,ya da kimse kimseninkini bilmeyecek.

Ohooo şimdiden şifre saklıyorsa...:ssz:

Bu facebook neymiş arkadaş bu kaçıncı mevzu okuduğum:27:

kullanmayın kullanmayın mademm sevgililerinizin ordan başka işler yaptığını düşünüyosunuzzz ne siz kullanın nede o kullansınn
bırakın ohh rahat rhat yaşayın aşkınızı bukadar önemlimi bu face mace olmayınca olmuyomu yaniii

yukarda bi arkadaş demişyaa yenir mi bu diee hakkett yenirmi karın doyuruyomu onsuz olmayınca ölüyomu insann.....

saenin durumuna gelincee sen nie veriyosun sende vermee hayret bişey
kızlarr hemen teslimiyetçi yapısına giriyosun sen verince oda utanır sıkılır verir die düşündün dimi
olmadı ama ....ehhhh bu erkeklerrr kendilerini cok akıllı sanıyolarrr...:41:

aynı şey 2 arkadaşımın başına geldi
sonuç
2 side aldatıldı... çocuk güya bide düşünceli havalarındaydı hep bilgili konuşkan düşünceli ama sonuç aldatıldılar dikkatli ol derim..
ben 2 sini de anlatıyım seniinki de bu yoldaysa kaç(2 side benzer durumları yaşadılar)

onlara göre kendi kız arkadaşları mail yada msj atınca normal ne var ki bundda ama kızların tüm facedeki erkek arkadaşlarını sildiler... ilişkisi var ı bile meğer sadece bizim kızlar ve ortak arkadaşlar görüyormuş :30:
çocukların ikiside kıskançtı

o vermiyorsa sende vermemelisin ve hemen değiştir.... ayrıca senin bu yaptığın zayıflık o vermiyorsa sen niye veriyorsun daha şimdiden tamam agam havadasın :47::47::47:

Ne gerek facebook a twitter a...Aşk önemli olan aşkkkkk..İki aşık bir araya geldikten sonra ne gerek facebook a şuna buna..Huzurunuzu bozmayın kapatın gitsin...

boşver alma şifreyi bilmemek daha iyi ben bugün kocamın facebookundan baktım biz nişanlıyken onlşine people oynamış yani kendisini kızlara sunmuş oda ordan kız beğenmiş akşam sorucam bakalım bilmesem bakmasam daha iyiydi güven sorunum vardı 2 kat arttı

ya bu kadar basit konuda nası olup da şifremi vermem diye diretebiliyo madem öyle kendisi niye istiyo???...kendini ezdirme, verme tabi ki şifreni, arkadaşının amacını anlayamadım ama yeni tanıştıysanız bu adam sana yaramaz derim ben, çocuk gibi davranıyo bu ne yaa...

İkimizde ayrı hayat mı yasayalım lafına cok guldum :)
Facebook şifresi vermeyince öyle mi oluyor.

Ben bu olaya son derece karsıyım ben kocama bile vermedim şifremi.Birbirine güvenmeyen insanlar mısınız.
Kötülük yapıcak insan her türlü yapar emin ol.Bence şifreni değiştir.Madem o da sana vermiyor sende tabiki vermiceksin.
Özel hayat diye birsey var yani kişisel hayat.
Kimse kimsenin içine dısına giremez bu kadar.

Bence ikinizde birbirinize şifrenizi vermeyin, güvene dayalı olmayan hiçbir ilişki bu şekilde yürümez diye düşünüyorum. Değiştir şifreni, ne sen onunkini sor, ne de o istediğinde sen şifreni ver.. Ufak birşeylerle başlayan tavizle zamanla birçok şeyi yitirmeye başlıyorsunuz..

Back
X