19 yasndaym bn 2 yıldr bi ilişkim varr..bırlıkte oldugum cocuk cok sınırlı ona heralde bu haytta bi ben katlanabılırım.bunu kendısıde defalarca soyler.ama bn ay once kadar arkadaslarım bana yazıyor o diye zorla facebookumu kapamak zorunda kaldım..ama sonra cıktıgım cocuk feysini açtı ve ailem arkadslarım var dıyodu işte.bana ne şifresini verdı ne facebookumu aççtırdı.sonra en yakın arkdsı sagolsn şifresini verdi bana ve girdm feysne..stajdaki bi kızla bikaç resmi feysne koymus.daaha once sildigim bikaç kızı geri eklems.ayrı yetten bnle bulsutugu gun benden sonra abilik yaptıgı bi kızın evine gitms bu resmleri gordum ve kızın annesi onun yanında bikaç arkdas ddha vardı resmde..bilmiiyorum bn kotu oldum kendımi cok kandırılmıs hssedıyorum.abatıosun orda kotu bişe olsa koymaz diyenlerr varr.bana hak verenler var.ama bn gercektn sinirlıyum bu duruma.ona ne zaman sorsam feysm tertemz bana iftira atma artık falan dıyo.ona gore yaptıklarımı normal bılmıyorum.ama emınımkı aynısını ben yapsam o sınıre bin kere ayrılalım derdii.kafam karıstı:'( buluscaz bulusmda napmalıyım..