Facebook sinirlerimi bozdu:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

denzozgur

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
38
-9
286
İstanbul
19 yasndaym bn 2 yıldr bi ilişkim varr..bırlıkte oldugum cocuk cok sınırlı ona heralde bu haytta bi ben katlanabılırım.bunu kendısıde defalarca soyler.ama bn ay once kadar arkadaslarım bana yazıyor o diye zorla facebookumu kapamak zorunda kaldım..ama sonra cıktıgım cocuk feysini açtı ve ailem arkadslarım var dıyodu işte.bana ne şifresini verdı ne facebookumu aççtırdı.sonra en yakın arkdsı sagolsn şifresini verdi bana ve girdm feysne..stajdaki bi kızla bikaç resmi feysne koymus.daaha once sildigim bikaç kızı geri eklems.ayrı yetten bnle bulsutugu gun benden sonra abilik yaptıgı bi kızın evine gitms bu resmleri gordum ve kızın annesi onun yanında bikaç arkdas ddha vardı resmde..bilmiiyorum bn kotu oldum kendımi cok kandırılmıs hssedıyorum.abatıosun orda kotu bişe olsa koymaz diyenlerr varr.bana hak verenler var.ama bn gercektn sinirlıyum bu duruma.ona ne zaman sorsam feysm tertemz bana iftira atma artık falan dıyo.ona gore yaptıklarımı normal bılmıyorum.ama emınımkı aynısını ben yapsam o sınıre bin kere ayrılalım derdii.kafam karıstı:'( buluscaz bulusmda napmalıyım..

kapris yap ona dünyayı dar et, faceye girdiğine pişman olsun burnunu havaya dik ve onunla asla konuşma.

gun benden sonra abilik yaptıgı bi kızın evine gitms bu resmleri gordum ve kızın annesi onun yanında bikaç arkdas ddha vardı resmd
bu ne anlama geliyor , anlayamadim ?

gun benden sonra abilik yaptıgı bi kızın evine gitms bu resmleri gordum ve kızın annesi onun yanında bikaç arkdas ddha vardı resmd

demek istiyor ki
konu sahibi ile buluştuktan sonra abilik yaptığı bi kızın evine gidiyor. fotoğraf çekilmişler ve fotoğraflarda annesi ile de çekilmiş.

Doğrumu anladım :26:

Son düzenleme:

kaç yıl once ondn baya kucuk bi kız varda.hanı artık onu sureklı kardesi gibi davranıyo fln .bu kızn bikaç kseyle evne gtms.resm koyms sonra feyse..

Kendinden taviz verme canım.
Kendini umursamaz göster
Onsuz da olabileceğini ona hissettir.
Bi süre arama mesaj atma
Kaçan kovalanır hesabı:34:

yaknda buluscaz ama çok dolyum . bn bılmıyorum sanıo ya ona bıldıgımı gostrmk istiyorm:) hepsini yüüzne çarpasm var cvplasn herseyi

Evet aslında içindekilerin ona kussan çok rahatlarsın eminim :51::51:
Bence hepsini anlat söyle .

sende ona aynılarını yap bence o da anlasın o face kullanıyorsa sonuçta seninde kullanma hakkın var ..ona birşey söyleme aynı yap belki anlar hatasını

Ne facebookmuş yaa daha kaç ayrılıklar kaç kırgınlıklar getirecek kaç yuvalar yıkacak merak ediyorum...

Face şifresini vermemesi tam bir skandal bence.ben olsam şüphe duyardım. Nedir böyle herkesle resimler vs. Üstüne gitmende fayda var. Tamam sen kapatmışsın Facebookunu da neden sevgilin şifresini vermiyor. Ben olsam kıyameti kopartırdım. Gizli saklısı mı var ki şifre vermiyor sen başka arkadaşının şifresiyle sevgilinin facebookuna bakıyorsun. Gerçekten tam bir saçmalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X