Bunu merak edip kurcalayan kişiler pekte sonucundan memnun olmadılar
Aynen haklısın... Ben denemedim bile sinirlerimi bozmak istemiyorum
durduk yere bişey arıcaz bi kadınlar :) birde kızlar ıphone kullanan varsa yeni sürüm yüklediginizde twitter kullanıyosanız profilinize girip sizi takıp etmeyen insanların bildirimi geliyor bu bi tek bende mi oluyor acaba ?
mrb arkadaşlar, facebook ta arama geçmişini nasıl görebilirim ,burdaki konularda okuyorm bazen facebook ta arama geçmişine baktım şu gün şu kişiyi aramış die.bende merak ettim eşimin kine babayım dedim face ,msn pek kullanmaz hafda bir anca açar ama merak ettim işdearadm taradım nasıl bakılıyo bulamadım yardım edermisiniz arkadaşlar
takip etmeyen bildirim gönderilmez. Takip ettiği için bildirim gelebilir. Takip etmediği halde bildirim gelmesi imkansız yada uygulama hatasıdır. Beta sürüm ise.
Mektupların yazılıp kibrit kutusunda gönderildiği zamanlara gitmek istiyorum. Randevulaşılıp saatlerce mağazaların önünde ağaç olduğumuz günleri özledim. Facebook, twitter, chat, msn, icq olmasaydı keşke
hayır canım şimdi benim twit geçmişime bakıyosa twitter bilgilerinize ansj isimli kişi erişmek istiyor izin verme veya tamam seçenegi çıkıyor .bu yeni olan bişey ilk defa dün oldu ve profilime giren kişiyi biliyorum uzaktan beni takıp eden eski sevgilime asılan hatun buda mı tesadüf :)
bende kendi facebookuma baktım ama
hareketler dökümünde kimle arkadaş oldum,duvarımda ne paylaştım,kime ne yorum yaptım o gözüküyor.
ee bunlar için hareket dökümüne deil duvara bakmakta yeterli benmi yanlış yaptım..
Tatlım sağda üstte sekme var isminin altında kalıyor ona tıkla ve hepsini seç o şekilde görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?