facebook ta arama geçmişini nasıl görebilirim?

elian

~~2oğlan1kız annesi~~
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
545
12
118
39
Ankara
mrb arkadaşlar, facebook ta arama geçmişini nasıl görebilirim ,burdaki konularda okuyorm bazen facebook ta arama geçmişine baktım şu gün şu kişiyi aramış die.bende merak ettim eşimin kine babayım dedim face ,msn pek kullanmaz hafda bir anca açar ama merak ettim işde aradm taradım nasıl bakılıyo bulamadım yardım edermisiniz arkadaşlar

durduk yere bişey arıcaz bi kadınlar :) birde kızlar ıphone kullanan varsa yeni sürüm yüklediginizde twitter kullanıyosanız profilinize girip sizi takıp etmeyen insanların bildirimi geliyor bu bi tek bende mi oluyor acaba ?

Profil sayfanda hareket dökümü var canım. Ona tıkla Seceneklerden TÜMÜ dediğinde çıkacaktır.

Bunu merak edip kurcalayan kişiler pekte sonucundan memnun olmadılar

Mektupların yazılıp kibrit kutusunda gönderildiği zamanlara gitmek istiyorum. Randevulaşılıp saatlerce mağazaların önünde ağaç olduğumuz günleri özledim. Facebook, twitter, chat, msn, icq olmasaydı keşke

Takip etmeyen bildirim gönderilmez. Takip ettiği için bildirim gelebilir. Takip etmediği halde bildirim gelmesi imkansız yada uygulama hatasıdır. Beta sürüm ise.

Profilde Hareketler Dökümünde görebilirsin. Kimbilir ne aramıştır.. Görmen huzurlu edecek mi...

takip etmeyen bildirim gönderilmez. Takip ettiği için bildirim gelebilir. Takip etmediği halde bildirim gelmesi imkansız yada uygulama hatasıdır. Beta sürüm ise.

hayır canım şimdi benim twit geçmişime bakıyosa twitter bilgilerinize ansj isimli kişi erişmek istiyor izin verme veya tamam seçenegi çıkıyor .bu yeni olan bişey ilk defa dün oldu ve profilime giren kişiyi biliyorum uzaktan beni takıp eden eski sevgilime asılan hatun buda mı tesadüf :)

twittera yeni güncelledim bu yeni bi özellikte olabilir açıkcası..bildigin beni takip etmeyen kadının bildirimi geldi .... isimli kişi twitter hesaplarınıza erişmek istior diye izin verme veya tamam seçenegi çıkıyor.. ı phone kullanana ve twitter kullanan arkadaşlar sizde de oluyordur

Ben yaptım kızlar arananlar nasıl gözüküyo ki??? Sadece şjnunla arkdaş olsu şunu listeden çıkardı yazıyo???

Ahh keşkee ilşkilerin bunlar yüzünden biteni o kadar çok ki..

İphone'n yeni sürüm özelliği galiba. :) işe yaramış

bende kendi facebookuma baktım ama
hareketler dökümünde kimle arkadaş oldum,duvarımda ne paylaştım,kime ne yorum yaptım o gözüküyor.

ee bunlar için hareket dökümüne deil duvara bakmakta yeterli benmi yanlış yaptım..

Tatlım sağda üstte sekme var isminin altında kalıyor ona tıkla ve hepsini seç o şekilde görürsün

Tatlım sağda üstte sekme var isminin altında kalıyor ona tıkla ve hepsini seç o şekilde görürsün

arkadaşlar hareket dökümünü görebilmek için o kişinin şifresinin sizde olması lazım yoksa göremezsiniz ayrıca 1 haftadır ara butonu hareket dökümünde gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…