• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FACEBOOK um yok !! Büyük eksiklikmi ?????

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Merhabalar kizlar.. Dertmi bilemem ama bana sikinti olan bi durumum var.. Ben biraz cahil bi kizim galiba.. Yani face hesabim yoktu bugune kadar pek anlamam net islerinden.. Ortaokul mezunuyum.. Ama bu devirde kimin facesi yokki.. Bi hesap actim ama tam aktif olamiyorum.. Ve sevgilim surekli beni faceden ekle diyo ama ben hesabim donuk diye gecistiriyorum.. Ona bakiyorum baya aktif.. Benim dogru duzgun arkadasim bile yok.. Yani benim faceden anlamam buyuk bi eksiklikmi.. Cahil gibi gorurmu insanlar beni.. O surekli sosyal medyada vizie vizir olan kizlara özeniyom .. Ne yapabilirim sizce ?

Hesap actiysan, ekle denmesinin tuhaf bir yani yok. Sevgiline o konuda hak verdim sadece. Donuk diyerek gecistirmek sacma, ya dondurursun (yani kapatirsin, kullanmazsin), ya da aciktir, eklersin. Facebook kendi kendine donmuyor.

E kullanmak istemiyorsan kullanmayadabilirsin. Ben senin ne istedigini anlayamadim. Acmissin ama eklemiyorsun, kapatmiyorsun da.

Soruna gelince, facebook olmamasi eksiklik degil. Tam tersine, artik "kullanmiyorum" demek revacta. :)

Cahil diye de gormezler, sacmalamasin arkadasin. Erkek arkadasin da sosyal olmayi facebooktaki arkadas sayisiyla hesaplayanlardan galiba. Ciksin disari da insan gorsun biraz. :)

Ama senin davranislarin celiskili, orasi da oyle.

Hesap actiysan, ekle denmesinin tuhaf bir yani yok. Sevgiline o konuda hak verdim sadece. Donuk diyerek gecistirmek sacma, ya dondurursun (yani kapatirsin, kullanmazsin), ya da aciktir, eklersin. Facebook kendi kendine donmuyor.

E kullanmak istemiyorsan kullanmayadabilirsin. Ben senin ne istedigini anlayamadim. Acmissin ama eklemiyorsun, kapatmiyorsun da.

Soruna gelince, facebook olmamasi eksiklik degil. Tam tersine, artik "kullanmiyorum" demek revacta. :)

Cahil diye de gormezler, sacmalamasin arkadasin. Erkek arkadasin da sosyal olmayi facebooktaki arkadas sayisiyla hesaplayanlardan galiba. Ciksin disari da insan gorsun biraz. :)

Ama senin davranislarin celiskili, orasi da oyle.

Actimda eklemeye korkuyom.. Cok aktif degilim anlamiyorum o islerden

Facebook sahibi olmamanın büyük bir eksiklik veya cahillik olduğunu düşünmüyorum. Ancak kabul etmek gerekir ki internet çağımızda önemli bir haberleşme aracı. Çocukluğumuzda okuduğumuz o ana britanicaların aksine artık her gün o ansiklobedileri doldurabilecek gelişmeler yaşanıyor günümüzde. Facebook olmadan da doğru haber yapan siteleri veya portalları takiğ ederek en son haber vr buluşlardan haberdar olabilirsiniz. Facebook bir eksiklik değil ancak kendinizi geliştirmeniz ve donanımlı bir birey olmanız tamamen sizin elinizde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kullanmak istemiyosan neden açtın ki site adı üstünde olsa ne olur olmasa ne olur:44:
Ama madem açtın erkek arkadaşını eklemek yerine neden dondurdum dedin:26:

Facebook sahibi olmamanın büyük bir eksiklik veya cahillik olduğunu düşünmüyorum. Ancak kabul etmek gerekir ki internet çağımızda önemli bir haberleşme aracı. Çocukluğumuzda okuduğumuz o ana britanicaların aksine artık her gün o ansiklobedileri doldurabilecek gelişmeler yaşanıyor günümüzde. Facebook olmadan da doğru haber yapan siteleri veya portalları takiğ ederek en son haber vr buluşlardan haberdar olabilirsiniz. Facebook bir eksiklik değil ancak kendinizi geliştirmeniz ve donanımlı bir birey olmanız tamamen sizin elinizde.

Hmm anliyorum.. Ama iste pek aktif olamiyorum

Facebookla seviye ölçekte ilginç bişeymiş:45:isteyen kullanır,istemeyen kullanmaz..ayy benimde yok cahil miyim şimdi:52:

Bunu değiştirmek sizin elinizde eğer aktif olarak kullanmak istiyosanız açın face inizi sevgilinizide ekleyin zamanla arkadaşlarınızda çoğalır zaten herkes ekliyor merak etmeyin :) kullanmak istemiyosanızda kullanmazsınız bunun cahillikle falan ilgisi yok herkesin kendi hayatı kime ne :13:

Canım facebookta aktif olmamak cahillik diye nitelendirilmiyor merak etme, ekle erkek arkadaşını. aktif degilsin diye cahil demez sana.
Sorarsa neden eklemiyorsun bir sey diye
"Pek ilgilenmiyorum facebookumla" dersin olur biter.

Ay benimde yok eşiminde yok gayette iyiyiz eksikliğini hiç yaşamadık ve gereksiz görüyoruz sevgilinle real hayatta aktif ol canım sanalda değil hem öyle o face senin bu face benim vızır vızır dolaşmak da marifet değil özenme bence

facebook benmde yok hic eksikligini hissetmedim gayette halimden memnunum . Ne gerek war ki ya zaman kaybindan baska birsey degil hic ozenilcek biseyde degil kullanmaman daha avantaj senin icin cunku bi sure sonra bagimlilik yapio insanlarda

Benim var ama genelde genel kültür, kpss ve bir kaç kamu kurumunu takip ediyorum
Arada karikatür okuyorum
Oyun oynuyorum
Facebook kullanan herkes paylaşım yapmak zorunda değil, öyle düşünme yani

Amaan canım taktığın şeye bak benimde vardı bende dondurdum kurtuldum. he facebook'ta nasıl aktif olurum falan diyorsan valla şu an nasıldır aktif olmak bende bilmiyorum ama istersen herşeyini öğrenirsin bence eski popülerliği kalmadı facebook'un önceden her anını fotoğraflayan duvarımdan bunu beğen şunu yap diyen insanlarla doluydu popüler görünme çabasından bence hiç girme dondur gitsin olmaması bir eksiklik değil :)

Ben üniversite okuyorum, ales'e başvuru yaptım dün..
Ve hayatım boyunca facebook, twitter denen sosyal ağlara üye olmadım.
Nasıl üye olunur, neler paylaşılır inan hiçbir bilgim yok.
Sevmiyorum. Bu biraz tarz meselesi.
Bunun tahsille ilgisi yok, hayat görüşüyle ilgisi var.

valla benimde yok,eşimin de yok hiç eksikliğini hissetmiyoruz
daha klas hissediyoruz;);)

bu lafım için çok özür dilerim ama asıl sizi cahil olarak gören ta kendinizsiniz.
bırakın kendinizi ezdirmeyi.o,bu bana cahil der ne demek?
facebook kullanmamak veya kullanıpta aktif olamayan ne zamandan beri cahil olarak görülüyor? belki etrafınızdaki insanlar bu durumu cahillik olarak tanımlıyorlarsa o zaman başka birşey diyemem.:26: o zaman sizde dondurun hesabınızı.kullanmayın.:44:

Back
X