• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FACEBOOK um yok !! Büyük eksiklikmi ?????

face benım yok,kocamın var..
twıtter benım yok,kocamın var..
ınstagram benım yok,kocamın var..

benım ıcın bıtek kk var..ondan da kocamın haberı yok..

Facebook artık leş bence ya. Benimde vardı önceden sildim hesabımı. Sevgilimde sildi. İlişkileri bozan ve vakit öldüren bir şey. İnsanın her konuda biraz fikri olması iyi bir şey tabi. Anlasan iyi olabilirdi ama kullanmana lüzum bile yok diyebilirim. İlla kullanacaksan da tabi ki öğrenmende fayda var.

Merhabalar kizlar.. Dertmi bilemem ama bana sikinti olan bi durumum var.. Ben biraz cahil bi kizim galiba.. Yani face hesabim yoktu bugune kadar pek anlamam net islerinden.. Ortaokul mezunuyum.. Ama bu devirde kimin facesi yokki.. Bi hesap actim ama tam aktif olamiyorum.. Ve sevgilim surekli beni faceden ekle diyo ama ben hesabim donuk diye gecistiriyorum.. Ona bakiyorum baya aktif.. Benim dogru duzgun arkadasim bile yok.. Yani benim faceden anlamam buyuk bi eksiklikmi.. Cahil gibi gorurmu insanlar beni.. O surekli sosyal medyada vizie vizir olan kizlara özeniyom .. Ne yapabilirim sizce ?

facebookla cahilliğin ne alakası var? facen olmadığı için yada aktif olmadığın için kendini cahil görmene şaşırdım açıkçası. benim hesabım var fakat sadece arkadaşlarımla, akrabalarımla iletişim için kullanıyorum.

asıl sosyal ağlarda çok fazla zaman geçirmek vakit kaybı..

Son düzenleme:
Facebookta aktif olmamak herhangi bir şeyin göstergesi değildir.
Senelerdir var hesabım.Hiçte aktif değilimdir aslında.Bir iki bir şey okurum arkadaşların paylaştıklarına bakarım ve genelde oyun için açarım.
Aktif olmak ve ya olmamak sizi endişelendirmesin.

Back
X