Facebook yznden ckan tartmalar...

Burcucumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
793
174
123
Facebook yuzunden sizde sevgilinizle tartismalar felan yasiyormusunuz veya facebook yuzunden sevgilisinden ayrilan varmi :kızgın: ??

Burda paylasalim lutfen ...

Son düzenleme:
şifre vermekle güven kazanılmaz :delphin:
benimde sevgilim bütün aklına gelebilecek şifrelerini vermişti bana ama ayrıldıktan sonra daha benden sakladığı çok şeyi çıkardım farklı adreslerini buldum
herşey şifreyle bitmez :1no2:
hem onun dışında söylediklei klasik erkek lafları mirmirmirmir

erkeğin iki gaşşığı varsa birini kırcan bacımm :delphin:

bize sorduğunuz soruları sevgilinize sorsanız daha fazla tatmin olursunuz..
yok sordu iseniz eğer ama genede bizede fikrimizi soruyorsanız;sizde fazlasıyla güvensizlik mevcut..bunuda üstesinden gelecek gene sevgiliniz ve sizsiniz..

sanırım konunu editlemişsin tam okuyamadım sorun ne anlamadım o yüzden....

ama kullanmayın bişeyiniz eksilmez zaten çok gereksiz bence..

Ettik tabii etmez miyiz.. Sonunda ortak msn aldık, ortak facebook aldık sadece ortak arkadaşlarımızı ekledik.. Olay çözüldü :1closedeyes:

ooo hemde nasılll
bikere resimlerini eklemıs dedim ki niye eklıyorsn gerek yok felan dedim ama kıskançlıkdan çatlamıstım:emir_bebek:oda sen ozlerken bak dıye dedi kafasını uçurcam yaahihoyyyt
mesela yeni bir kız eklenmişse listeye bu kım o mu senı eklemıs neyin olur vs.vs.vs.vs

Benim sevgilim ile facebook a ekli bir kız yüzünden tartışma çıktı,kız benimle uğraştı,bizde lafını verdik,en sonunda sildik kızı,sevgilim facebook u kullanmıyorum diyor ama her gün baktığımda yeni birini eklemiş oluyor, şimdide birkaç kız daha eklemiş,çıldırcam valla,çok sıkıldım artık bu durumdan,ne olacak sonu bilmiyorum.

onun facebooku olsaydı emınım cok kavga ederdıkk :):)

ama bnm var ve etmıyoruz :D

Belkide vardır ve senden gizliyordur nerden biliyorsun,güven olmaz bu erkeklere:jeyyar:

Kız kızı motive etcene napıon:mymeka:

Bi ay falan kullandım bende vardı hesabım..
Sonra kapattım hesabımı kendi isteğimle.. Çok mail gelio gıcık oldum:mymeka:

Yok arkadaşlarını bul yok bilmem... Zaten arkadşaım olan kişi yanımda olurdu.
Olmayan kişiyi daha ne diye bulum ben:delphin:

Bitanemin hesabıda yok. Olsa onunkinide kapattırırdımsengözlerimebaksanab
Nede olsa eşit hakları kullanma demokrasisini uyguluyoruz...
Gizli kapaklı iş yapamaz benden:mymeka: Annarım hemen:jeyyar:
Eee başına gelcekleride az cok tahmin ettiğinden...
Bu korku adama facede ne hesap actırır nede başka bi sitede:icecream:

en başta face ın amacı neydiii eskı arkadaşlarla iletişime gecebilmek ama artık yurdum insanı durumu okadar basite indirgediki bu tarz sıkıntıları yaşıyoruz..baktınız sorun oluyo kullanmayın ...biz öle yapıyoruz wala:delphin:

facebook yasak bana eşimin face'i, var onda da ikimizin resimleri fln var şimdilik sorun çıkarmıyorum kız arkadaş görürsem YAKARIMsengözlerimebaksanab

arkadaslar facebook bir arkadas bulma sitesi değil..yani ne anlamda yazdığımı anlamıssınızdır...eğer bunu doğru düzgün kullanırsanız bir sorun olacağını sanmıyorum...
hee ben kullanıyomuyorum ..hayır...kullandım ama sıkıldım kapattım ama yerli yerinde düzgün kullanıldıktan sonra bir sorun yok...bence facebook msn nin gelismis halidir....

valla iki sene önceki erkek arkadaşımla bu konu yüzünden ayrıldık biz.
yani direkt hesabın var bitti gibi değil,

ama o zamanlar facebook yeni yeni yaygınlaşıyor,
ben bir şey yapmıyorum kendi adıma eminim, ama ona bakıyorum her gün bir sürü kız ekleniyor,
kizlar resimlere garip garip yorumlar yazıyor.

şifresini istedim vermedi
bidaha istedim bi daha istedim
o vermedikçe dahada ısrar ettim.
sonunda kendim mail adresinden falan bir şekilde buldum.
o mesajları hatırlamak dahi istemiyorum.

kızlara neler neler yazmış, yarın buluşalım, bize gel, özledinmi beni canım..
oy oy neler neler..

neyse o kavgalarla birlikte de biz ayrıldık..

Facebook.a bende üyeyim.
Beni hiç sarmadı valla, ne zamandır girip bakmıyorum bile...:1no2:
Bazen eşim girer burda bir sürü şey var neden onaylamıyorsun der...
Kısacası bizim bu site ilgili hiç bir sorunumuz tartışmamız yok.
Sanırım bekarlar birbirini daha çok kıskanıyorlar...:asigim:

ah o facebook :kızgın::kızgın: eski sevgilimi (ama hala aklım ondaydı) eklemiştim, beni kabul etmeyip arkadaşlık teklifimi beklettiği gibi,aynı gün başka kız ekledi,benim arkadaşlığımı kabul etmedi başkasını ekledi benim teklifimde öle bekliyodu ne yoksayıyodu ne kabul ediyodu :oklava:

Back
X