Lanet olsun bu facebook u icat edenlere. Ne yasadiysam ne geldiyse basima bu illetden geldi. Iki yili askin bir iliskim var. Ikimizde birbirimizden uzak yerlerde yasiyoruz her 3-4 ayda görüsmeye (1-2 Hafta) onun disinda hergün telefon ve aksamlar MSN de kamerali görüsme yaparak özlemimizi atlatmaya calisiyoruz. Erkek arkadasim özgürlügüne ve rahatina düskün bi insan. Bende biraz kiskancim gezmesine tozmasina karismam kampa gider hafta sonlari cadir kurarlar gitme demem. Birlikte aktivitelere katildigi bi gezi grubu var. Hafta sonlari yürüyüslere katilirlar aksamlari face foto yüklerler bazen kizlarla resimlerini görürüm sorarim kim bu diye aciklama beklerim. sonucta ortami bilmiyorum o insanlari tanimiyorum dolayisiyla merak ediyorum. Bastan söylemistim ona ben kiskancim diye eger yardim edersen beraber asariz durumu dedim. Ama o bu iki yillik sürede bana facede su benden hoslaniyo bu benden hoslaniyo dedikce be kudurdum ilkinde kizin biri canimli cicimli yorup yapti diye ikinsicinde kizin biri duvarina nerdesin tele bakmiyosun internete geliyosun haber vermiyosun diye ücüncüdede bi kizla el el fotograf cektirdi diye. Tabi bi aciklamasi oldu hep benimde hatali oldugum noktalar vardi kabul ettim özrümü diledim ve bu ücüncü olaydan sonra face hesabimi kapattim. Gecenlerde kuzenin sayfasindan sevgilimin sayfasina baktim ve bi kizla yazismalari dikkatimi cekti cok samimiydiler kiskandim. Kizin sayfasina baktim ve gördümki bu sevgilimin ta kendisi, yani kendi kendine bi kiz ismiyle böyle yorumlar yapiyor. sasirdim kaldim ne dir bu simdi anlamayamiyorum neden yaparki böyle biseyi. beni kiskandirmak icin desem, cok bunaldigini söylüyodu bu yüzden bi doktora bile gittim, doktor seninki özlemden kiskanclik degil onunla paylasamadigin o ortami kiskaniyosun dedi. Madem bunaliyo bu kadar neden yaparki bunu. Sizce nedir bu simdi?