• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Facebookla iç içe olanlara bir sorum var

cerenaysu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
15
1
6
35
Ankara
Kızlar merhaba. Benim sorum şu, ben bir arkadaşın paylaştığını beğenenler listesini açtığımda orda 23 kişi diye yazıyor fakat içeriğine girdiğinde 22 kişi çıkıyor. Bunun nedeni beğenenlerin arasından bir kişinin bana gizli olduğu için mi göremiyorum ya da aramalar kapalı olursada gözükmez mi o bir kişi? Ben pek anlamam ama dikkatimi böyle bir şey çekti merakta ediyorum önemli çünkü bunun cevabı benim içinn. Bilenler varsa yardım istiyorumm:44:

bende merak ettım sımdı takıpteyım konuyu :)

Kızlar merhaba. Benim sorum şu, ben bir arkadaşın paylaştığını beğenenler listesini açtığımda orda 23 kişi diye yazıyor fakat içeriğine girdiğinde 22 kişi çıkıyor. Bunun nedeni beğenenlerin arasından bir kişinin bana gizli olduğu için mi göremiyorum ya da aramalar kapalı olursada gözükmez mi o bir kişi? Ben pek anlamam ama dikkatimi böyle bir şey çekti merakta ediyorum önemli çünkü bunun cevabı benim içinn. Bilenler varsa yardım istiyorumm:44:

evet canım ya sen engellemişsindir yada o seni engellemiştir yada hesabını dondurmuştur o kişi o yüzden o bir kişiyi göremezsin.

ya facebook hatasııdr ya da o kişi hesabını bi dondurup bi açıyordur ondan da olabilir... gizli olabiliyor mu bende bilmiyorum tabii...

Son düzenleme:
ya facebook hatasııdr ya da o kişi hesabını bi dondurup bi açıyordur ondan da olabilir... gizli olabiliyor mu bende bilmiyorum tabii...

Beğenenlerin arasında da o gözükmeyen kişinin sadece arkadaşı olabilecek biri var. Yani ben az çok tahmin edebiliyorum kim olduğunu ama bunu nasıl gizlediğini çözemedim. Şu an hesabı açıksa ve aramalarada kapalıysa ben nerden bulup ortaya çıkarabilirim bunu?

Ya engellidir , ya seni engellemistir ya da hesabini dondurmustur.

Beğenenlerin arasında da o gözükmeyen kişinin sadece arkadaşı olabilecek biri var. Yani ben az çok tahmin edebiliyorum kim olduğunu ama bunu nasıl gizlediğini çözemedim. Şu an hesabı açıksa ve aramalarada kapalıysa ben nerden bulup ortaya çıkarabilirim bunu?

Ya sen onu engellemissindir ya da o seni engellemistir. Onun seni engelledigini düşünüyorsan baktigin arkadaşınla ortak birinden gir ve bak begenenlere ordan da ortaya çıkar

Bende beğenen 63 gözüküyor giriyorum 47 bu kadar fark mı olur diyorum meğersem hesaplarını dondurmuşlar.Veya o kişiler sizi engellemiştir yada siz başka açıklaması yok

görünmeyen kişi muhtemelen hesabın dondurmuştur sonradan.

Back
X