- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
Aslinda cok fazla facwbooka girmeyen bir kizim hatta acali daha 1 ay oldu .sadece yurtdisindayim arkadaslarimin akrabalarimin fotolarini gormek icin neyse bugun bir haber sitesinde bir kadin cok agrili laflar ediyordu bende kadinmisin? sen bu laflar hic yakismiyor dedim.
ve esim geldi kahvalti ettik.taaa gitmesine yakin mesengerdan msj ckmis seni s*kerler g*t filan daha agza alinamiyacak seyler esim bu kadn kim diye sordu bnde tanimadigimi haber sitesinde ona kadinmisin sen kadinsan kufur etme dedim...esim facebooku dondurdu ki girmiyordum....
simdi soyluyorum size bna msj cekip agza alinmayacak laflar soyluyor...ve bu bir kadin terbiyesiz ahlaksiz kadin sinirlerimi bozdu..
Burdan face kullanan kizlara birsey soylemek istiyorum...
lutfen kufur bir kadina yakismaz ...etmeyin ...
ve esim geldi kahvalti ettik.taaa gitmesine yakin mesengerdan msj ckmis seni s*kerler g*t filan daha agza alinamiyacak seyler esim bu kadn kim diye sordu bnde tanimadigimi haber sitesinde ona kadinmisin sen kadinsan kufur etme dedim...esim facebooku dondurdu ki girmiyordum....
simdi soyluyorum size bna msj cekip agza alinmayacak laflar soyluyor...ve bu bir kadin terbiyesiz ahlaksiz kadin sinirlerimi bozdu..
Burdan face kullanan kizlara birsey soylemek istiyorum...
lutfen kufur bir kadina yakismaz ...etmeyin ...