evet bu benim için de önemli bir mevzu, yalnızca orda yazı olarak ilişkisi var veya xx ile ilişkisi var yazması değil benim önem verdiğim. facebooktaki tüm tanıdıklarına aile ve arkadaş çevresine benim bir ilişkim var deme şeklidir bu ve ilişkinize önem verdiğinin de bir göstergesidir.hayatında birisi olduğunu artık kabulleniyor ve bunu herkese çekinmeden açıklıyor demektir. eski erkek arkadaşımı denemek için ilişkisi var yapmıştım durumumu, sonra sana bi süprizim var face.ime bak falan demiştim. o da anlamıştı tabi ilişki durumu mevzusu olduğunu. sonra netim kapandı, yok birisi face.imi ele geçirdi gibi abuk sabuk şeyler sölemişti bana, bu durumda benim güvenimde de de sarsıcı bir çatlak oluştu tabii. çünkü kendisi müzisyendi ve belli ki bunun bilinmesini istemiyordu. ve ilişki durumu da ilişkisi yok idi. hiçbişi yazmasa hadi gene neyse... yani salt yazı olarak önemli deil ama manevi olarak yüklenen anlamları var bence.
sana %100 katılıyorum işte.... çook ama çook haklısın...
butun cekincelerımden arındım su an :86:
ama ona nasıl acıcam konuyu bilmiyorum...
bana kalsa, bu konu hiç açılıcak bi konu değil, kendisinin içinden gelip bunu isteyerek yapması gerek, ne kadarlık ilişkiniz, biraz bekle bakalım eğer yeniyse biraz zaman geçsin herşey bi oturmaya başlasın :44:
5 ay oldu... ama epeydr yurt dısındaydı..ben de ozaman açmıştım bu konuyu ona. o da su ana kadar bole bişi hiç yapmadım ama söz dondugumde yapıcam dedi. ben de trip yapmıştım istemıyorum artık ben bi kere solerım bi daha da solemem falan dedm ama hiç öle degil yani.... donmesıne 1 hafta kaldı işte. ben de heyecan yaptm galibaaslında cok umursamayabilirdim bu konuyu belki ama kızlar beni sinir ediyo fotograflarına sacma sapan yorumlar yapıyolar begenıyolar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?