Facebookta Tanıştığım Çocuktan Hoşlanıyorum

Ratinin Hisleri

Hayatafransızkadın.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2011
1.126
74
363
Merhaba arkadaslar şöyle anlatayım 1 senedir falan facemde bir çocuk ekli fakat pek samımı değildik konusmuyorduk taki 3 ay oncesıne kadar. 3 aydır baya baya konusuyoruz kendısı balıkesırde okuyor kafa olarak çok çok uyusuyoruz zaten muhabbette bu uyusmayla açıldı. Hoşlanmada demıyelım de bir ilgi oldu bu cocuga karsı bende camda da gorustuk konustuk. Kolay kolay kımseden hoslanmam böyle net olayları da tuhaf gelirdi bana . O bu konu hakkında tek kelıme bıle etmedı zaten.

Sizce netten tanıstıgı bırınden hoslanmak normal mı sizin hıc basınıza geldı mı böyle seyler ne bileyım netten tanısıp gorusme cıkma gıbı ... kafam patlıcak dusunmekten yardım edın :44:

Canım benim öncelikle şöyle söyleyeyim sanal ortamda başlayan ilişkiler pek sağlıklı olmuyor sonu hep kötü bitiyor allah korusun yaşın kaç bilmiyorum ama küçüksün belli dikkatli ol canım bizim bir akraba vardı netten bir kızla tanışmış sonra o kızı habersiz kaçırdı getirdi çok iyi bir aile olmasına rağmen yürümedi istenmedi netten tanıştılar diye hep kıza kötü gözle bakıldı başta karımı çok seviyorum demesine rağmen bu evlilik 4 ay sürdü kızda çok iyi kızdı çok şekerdi yaşı küçüktü işte

Sonu hep kötü bitmiyor kendımden örnek gösterebılırım :16:
Hoşlanman hatta aşık olman bile normal ama ıyı tanımak güvenmek gerek

Nasip kısmet bu işler
Nerde tanıştığının önemi yok
Ne kadar tanıdığın önemli
Bu kişiyle yolda çarpışıp ta karşılaşabilirdin sonuçta

Ama iyi gözlemlemen lazım
Herkese kopyala yapıştır yapıyosa hiç uzatma

Yok ağır biri bana vakit ayırıyo vs diyosan
Görüşürsünüz
Oldu oldu, olmadı eyvallah

mrhb ben yenı uye oldum ve konunuz dıkkatıı cektı bende netten tanıstım esımle 1 yıllık kousm suresı oldu ve sımdı 2 yıllık evlıyım bı cocgum var ben ce nerde tanıstıgı onemlı degıl hersey kader kısmett ınsanın kaderınde varsa elı kolu baglanır gozu kor olur bence ıcındek sesı dınle ve sonucta konusurken az bucuk anlarsın nasıl bırı oldugunu onemlı olan yalan konusup konusmadıgıdır

Canım benim öncelikle şöyle söyleyeyim sanal ortamda başlayan ilişkiler pek sağlıklı olmuyor sonu hep kötü bitiyor allah korusun yaşın kaç bilmiyorum ama küçüksün belli dikkatli ol canım bizim bir akraba vardı netten bir kızla tanışmış sonra o kızı habersiz kaçırdı getirdi çok iyi bir aile olmasına rağmen yürümedi istenmedi netten tanıştılar diye hep kıza kötü gözle bakıldı başta karımı çok seviyorum demesine rağmen bu evlilik 4 ay sürdü kızda çok iyi kızdı çok şekerdi yaşı küçüktü işte

slm bende nette bırıyle tanısmıstım bır yıl once bu kısı almanyada yasıyan bır turk telde konustuk hemen hemen hergun cam acıp sohbet edıyoduk ve saatlerce onunla konusurken heyecanlanıyodum ne zaman onu onlıne gorsem mutlu oluyodum ve onun heryaptıgını hıseedıyodum sankı yakınımdaymıs gıbı benı o kadar ınandırdıkı ankaraya benı gormeye gelecegıne bana soyledıgı tarıhlerde hep bı mazeret uydurdu ve sonucta gelmedı buyuk bı hayal kırıklıgı yasadım bı daha tovbe dıyorum :)sanal aska

Son düzenleme:
Sonu hep kötü bitmiyor kendımden örnek gösterebılırım :16:
Hoşlanman hatta aşık olman bile normal ama ıyı tanımak güvenmek gerek

Bu yorum umut verdiii.... Tesekkürler yorumlar ıcın yasayan varsa soylesın en azından ben de olmıcak bırseyın pesıne gıtmeyeyım :5:

İstisnai durumlar vardır tabii ama bilemiyorum ben yinede dikkatli ol derim kendisini tanısan bile çevresindekiler nedir nasıldır bilemez misal benim çevremdeki insanlar netten tanışma olayına kötü bakıyolar tabii herkes öyle değildir

Tartışmaya açık bir konu.
Kimilerine göre normal, kimilerine göre asla denilecek bir durum internetten aşk.

Benim hiç başıma gelmedi.
Şahsen çekineceğim bir konu, korkarım yani netten birisi ile görüşmeye, konuşmaya.
Ne derece doğru söyleyecek vb... çekincelerim olur.
Ama her ilişki şüphe üstüne kurulacak diye bir şey yok.
Tavsiyem kendini çok kaptırma, dikkatli ol.
Allah gönlüne göre versin...

Nasip kısmet :)
Bende internetten tanıştım ve Allah'a çok şükür güzel bi ilişkimiz var nişan hazırlığındayız :)

sanal yada reel farketmez. her yerde iyi yada kötü insanlar olabilir. biz de şu an netteyiz. evlenilmeyecek insanlar mıyız yani :D

Ben de eşimle internette bir sitede tanıştım.
7 aylık flört döneminden sonra evlendik ve herşey yolunda çok şükür.
Olmayacak bişey değil.
Hayırlısı olsun.

Face kullandığım zamanlar 1 kez başıma gelmişti o eklemişti.Normalde böyle tanımadığım insanları eklemem ama hep tanıyor olabileceğin kişilerde çıkıyordun hep görüyorum ama gönderemiyordum son görüşümde benden günah gitti diyip ekledim demişti.Kendisi polis çıkmıştık sevmiştimde buluşmuştuk ama sonraları anlaşamadık ayrıldık ama o hep yazar halada ama arkadasca konuşuruz arada muhabbeti geçmişe getirir oraları saymazsak mükemmel bir insan hayatıma giren erkeklerden en iyisiydi diyebilirim..

Tamamen kısmet işi. Benim ablalarimdan birinin su an internetten tanıştıgi ksiyle 4 senenin sonunda nisanlari yapıldı,
seneye dugunleri var yaza. :21::21:
masallah diyorum:nazar::nazar: enistem hayatımda tanidigim en saygili, dürüst ve olgun erkek.
Allahim hic ayirmasin ins. Diyecegim o ki, emin ve yavaş adımlarla yürü, nasipse olur, acele etme cabuk guvenme yeter.
bol şans:17:

Merhaba arkadaslar şöyle anlatayım 1 senedir falan facemde bir çocuk ekli fakat pek samımı değildik konusmuyorduk taki 3 ay oncesıne kadar. 3 aydır baya baya konusuyoruz kendısı balıkesırde okuyor kafa olarak çok çok uyusuyoruz zaten muhabbette bu uyusmayla açıldı. Hoşlanmada demıyelım de bir ilgi oldu bu cocuga karsı bende camda da gorustuk konustuk. Kolay kolay kımseden hoslanmam böyle net olayları da tuhaf gelirdi bana . O bu konu hakkında tek kelıme bıle etmedı zaten.

Sizce netten tanıstıgı bırınden hoslanmak normal mı sizin hıc basınıza geldı mı böyle seyler ne bileyım netten tanısıp gorusme cıkma gıbı ... kafam patlıcak dusunmekten yardım edın :44:

bende eşimle faceden tanıştm baya bi sıkı arkadaşlıktan sonra sevgili oldk daha sonrasındada evlendik ve şimdi Allahıma çok şükür çok iyi giden bir evliliğim var nerde ve nasıl tanıştığının önemi yok bence çok eski tanıdığın biriylede evlenebilirsin ama sonunun ne olacağını bilemessin herşey nasip kısmet ben evleneli 3 sene oluyor ve eşim bir dediğimi 2 etmez çok iyi biri iyikide onu tanımışım Allah seninde hakkında hayırlı olanı nasip etsin cnm

Normal... Bende kendimden biliyorum... Üstelik uzun bir tanıma süreside olmadı. Kısmetmiş.. 3-4 ay sonra nişanlandık.. Şimdi iyiki face varmış da onu bulmuşum diyorum şimdi.. çok şükür.. :16:

Abimde facede okey oynarken tanıştı sonra ekledi ve suan evliler çok yeni evliler insallah sonu hayırlı olur kız başka bir sehirdendi nisan isteme kına falan gt gel zordu ama kısmet dedik başta olumsuz baktık netten nasıl güveniyorsun baskalariylada ya konuşuyorsa diye ama şimdi allah bozmasin mutlular allah sonuna kadar Oyle yapsın insallah..kız bizi utandirdi anlayacgin biz guvenemezsek mutlu olsunlarda biz utanmaya raziyiz

ben de erkek arkadaşımla faceden tanıştım ve gerçekten internetten böyle insanlar çıkıyomuymuş ya? dedirtti bana nazar değmesin :nazar: :nazar: ilk önce biz de hep konuşarak,camda görüşerek, telefonlaşarak seviyeli bir şekilde görüştük konuştuk. Sonra da hoşlanma vs.. derken aşka dönüştü işte.. :)) 2bçuk senedir de mutlu bir beraberliğmz var evliliğe doğru giden.. nerde ne zaman ne şekilde tanışıldığının bi önemi yok karşındaki kişiyle alakalı bu durum tamamen... Allah hayırlı insanları nasip etsin.

Son düzenleme:
Back
X