facebooktan biriyle tanştım şu an konuşuyoruz düşüncelerinizi alabilir miyim

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
merhaba arkadaşlar faceden biriyle konuşuyorm bende oda üniversiteye gidiyor şu an sadece konuşuyorz ve birbirimizi tanımaya çalışyorz bana düzgün biri gibi geldi aile yapısıda çok düzgün birbirimize uyacağımızı düşünüyorm ama facebooktan olması beni düşündürüyor ve ben ona güvendim yani güvenmemeli miyim sizce bana diyo evleneceğim kişi olsun istiyorum artık eğlence için istemiyorum diyo sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?

bende faceden tanıstım :) 4 senedır bırlıkteyız ve cıddı bır ılıskımız var boyle seyler sacma gelırdı kavga dovusle bırbızımızı yerken ask basladı ıste gercekten duzgun bırı cıkabılıyomus ama her seferınde oyle olucak dıye bısıy yok dıkkat et yınede ıyı dusun ıyı tanı derım ben

Bence olabilir niye olmasinki hemde .. Facede hepsi ne güvenmeyin diyemeyizki sanki disarda yüz yüze görüstüklerimiz umdugumuz gibimi cikiyor..
Eger size güven saglamissa korkmayin.. Yorumlarda kizlarla samimi degilse fazla kiz ekli degilse güvenilir biri Olabilir

bu şekilde güvenme buluşun görüşün hal ve hareketlerinden anlarsın zatn amacınııı öyle hmn yelkenleri suya indrme derim

yok kızlarla hiç muhabbeti yok inceledim baya çok kız değil ablam karşı çıkıyor faceden olduğu için ne olduğu belli değil nasıl güveneceksin diyor

ya gerçekten mi bbunu duyduğuma çok sevndm:) maşallah dört sene olmş hemde.. ben güveniyorum ama ablam karşı çıkıyor faceden nasıl güveneceksin ne olduğu belli değil diyor aynen bizde birbirimizle didişiyoruz şu an ama aramızda aramızda beş yaş var sorunn olur mu sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…