Merhaba kızlar..
Saçma bir dert olabilir ama nolur yadırgamayın beni tabiki başka dertlerimizde var (dertlerimde var) sizle bunu paylaşmak istiyorum.Aslında pek dertte sayılmaz ama
Eski erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından bir tanesinin facesi bende vardı ama dondurmuştu yaklaşık bir yıldır, gece uyudum eski erkek arkadaşımı gördüm rüyamda yanındada o çocuk konuşuyordum o çocukla gayet eskisi gibi sonra sabah oldu baktım arkadaş listemde bir kişi eksik bir baktım o çocuk beni faceden çıkarmış
anlamadığım bir nokta var çocuğun face zaten kapalı neden özellikle açıp beni siliyor ve ben bu çocukla çok iyi anlaşırdım çok severdim bir sorunumuz yoktu yani anlam veremedim bu arada eski sevgilim ile bir nevi severek ayrılmıştık 1. yıl 1 ay felan oldu onun face bende yok ben onu silmiştim bu şubatta. Gelde kafanı yorma!Biliyorum dert değil ama ne bilim aklım takıldı sizce eski erkek arkadaşımı beni silmiştir yoksa o çocukmu?? Düştü yine aklıma eski erkek arkadaşım canım sıkıldı yaa

Saçma bir dert olabilir ama nolur yadırgamayın beni tabiki başka dertlerimizde var (dertlerimde var) sizle bunu paylaşmak istiyorum.Aslında pek dertte sayılmaz ama
Eski erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından bir tanesinin facesi bende vardı ama dondurmuştu yaklaşık bir yıldır, gece uyudum eski erkek arkadaşımı gördüm rüyamda yanındada o çocuk konuşuyordum o çocukla gayet eskisi gibi sonra sabah oldu baktım arkadaş listemde bir kişi eksik bir baktım o çocuk beni faceden çıkarmış