Faceden silmiş!!

Lilikula

Guru
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
122
4
316
Merhaba kızlar..
Saçma bir dert olabilir ama nolur yadırgamayın beni tabiki başka dertlerimizde var (dertlerimde var) sizle bunu paylaşmak istiyorum.Aslında pek dertte sayılmaz ama
Eski erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından bir tanesinin facesi bende vardı ama dondurmuştu yaklaşık bir yıldır, gece uyudum eski erkek arkadaşımı gördüm rüyamda yanındada o çocuk konuşuyordum o çocukla gayet eskisi gibi sonra sabah oldu baktım arkadaş listemde bir kişi eksik bir baktım o çocuk beni faceden çıkarmış :53: anlamadığım bir nokta var çocuğun face zaten kapalı neden özellikle açıp beni siliyor ve ben bu çocukla çok iyi anlaşırdım çok severdim bir sorunumuz yoktu yani anlam veremedim bu arada eski sevgilim ile bir nevi severek ayrılmıştık 1. yıl 1 ay felan oldu onun face bende yok ben onu silmiştim bu şubatta. Gelde kafanı yorma!Biliyorum dert değil ama ne bilim aklım takıldı sizce eski erkek arkadaşımı beni silmiştir yoksa o çocukmu?? Düştü yine aklıma eski erkek arkadaşım canım sıkıldı yaa:43::43:

bende geçenlerde temizlik yaptım facete. sonra yetmedi tamamen dondurdum. insan şöyle düşünüyo. bu insanla ben artık hiç bişi paylaşmıyorum. listede durmasınında bi mantığı yok gibide olabilir. ben öyle yapıyorum çünkü. ya da sevgilisi olmuştur kıskanmıştır sildirtmiştir kızları felan

bende geçenlerde temizlik yaptım facete. sonra yetmedi tamamen dondurdum. insan şöyle düşünüyo. bu insanla ben artık hiç bişi paylaşmıyorum. listede durmasınında bi mantığı yok gibide olabilir. ben öyle yapıyorum çünkü. ya da sevgilisi olmuştur kıskanmıştır sildirtmiştir kızları felan

ilk ihtimal belki ama ikinci ihtimalde olabilir ikinciyide düşününce face kapalı yani ne gerk vardıki diyorum ben hemen kendime acaba eski sevgilimi silmiş diyorum biraz hassasımda o konuda :25:

ilk ihtimal belki ama ikinci ihtimalde olabilir ikinciyide düşününce face kapalı yani ne gerk vardıki diyorum ben hemen kendime acaba eski sevgilimi silmiş diyorum biraz hassasımda o konuda :25:

belki kız arkadaşıyla aralarında bi güven problemi oldu. face i açıp mesajlarını okuyup sileceklerini silmiştir. acaba seni silip engellemiş olabilir mi? hala face hesabının kapalı olup olmadığını bilmiyorsun sanırım

Ozellikle seni silmek icin hesabini aktive ettigini sanmiyorum, uzun sure kapali olan hesaplar kendiliginden siliniyor. Ama bu konuyu bu kadar takman cok garip. 1 senedir aktif degil, zaten gorusmuyorsunuz, eski erkek arkadasinin arkadasi. Velev ki eski erkek arkadasin sil demis olsun so what?

belki kız arkadaşıyla aralarında bi güven problemi oldu. face i açıp mesajlarını okuyup sileceklerini silmiştir. acaba seni silip engellemiş olabilir mi? hala face hesabının kapalı olup olmadığını bilmiyorsun sanırım

Yo hayır canım engellememiş aramada adı çıkıyor basıncada sayfa silinmiştir diyor arkadasi kız arkadaşından ayrıldımi bilmiyorum dediğim ihtimaller cok mantıklı böyle bir kanıya varmamın sebebi ise diğer cok yakın arkadaşı yine bende vardı kendisi silmişti konusturmazdi arkadaşlarıyla.., ben kendince kuruntu yapıyorum galiba

Benim anlamadığım kapattı dediğiniz dondurmuşmu yani
Dondurulmuş olan face sizin listenizde nasıl görünebiliyor.
:26:

Belki sevgilisi vardır artık, belki konusmak istemiyordur, belki .... Sildiyse üstüne düşmenin alemi yok. Takmayın bu kadar.

Bu kadar taktiğiniza göre ondan hoşlanabilme ihtimaliniz var mı? İkinci seçenek; eski erkek arkadaşınızla belki tek bağlantınız onu da kaybetmek istemiyor olabilirsiniz.

Yok ya daha neler :D ikinci seçenek evet olabilir arkadaşlarıyla eskisi gibi olsak belki eski erkek arkadaşımla yakınlaşırım diye bi saçma umut. Eskiden samimi oldugun ortamdan bu sekilde uzaklaşmam canımı sıktı galiba bir anda dışlandım gibi tek ortak noktamdi neyse cokta takmadım ya paylaşmak istedim

Yok ya daha neler :D ikinci seçenek evet olabilir arkadaşlarıyla eskisi gibi olsak belki eski erkek arkadaşımla yakınlaşırım diye bi saçma umut. Eskiden samimi oldugun ortamdan bu sekilde uzaklaşmam canımı sıktı galiba bir anda dışlandım gibi tek ortak noktamdi neyse cokta takmadım ya paylaşmak istedim

Yanlışlıkla beni silmişsin, bende ekledim diye mesaj atabilirsin o zaman. :) Ne istiyorsan onu yap ama takma.

1 yıl olmuş bence artık ne onu ne de arkadaşını düşünme.
Hem facede ekli olsa ne olacak ki? Bende konuşmadığım, artık alakam olmayan kişileri siliyorum.
Hadi arada konuşuyor olsan bende tuhaf dicem ama çok takma bence bunu.
Bazen beni de birileri siliyor ama bulamıyorum kim olduğunu :1: Sen yine bulmuşssun, hem moralini bozma hala hesabının donuk olduğunu farzet boşver :34:

Back
X