- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Bugüne dek hiçbir mesajımda bu tuhaf sıfatları kullanmadım. Ayrıcalığın var bilesin. Bence eski sevgilin hiç durmadan seni konuşuyor arkadaşıyla. Yine aralarında geçen bir konuşma "Ben hiç unutmadım unutamam" temalı bir sona bağlandı ve o arkadaş eski sevgilinin daha fazla acı çekmemesi için seni facebook'undan sildi. Ki dolaylı da olsa hiçbir bağ kalmasın diye.
Demek isterdim ama hayat o kadar da ütopik değil maralım. Muhtemelen pek kullanmadığı facebook'unu aktif hale getirme kararı alırken irtibatı olmadığı yahut ne yaşadığıyla ilgilenmediği kişileri temizleme ihtiyacı hissetti. Sen de o listeye dahil oldun. Daha da kötüsü listenin tek mensubusun.
O değil de mesela güneydoğudaki aşiret liderlerini aşiret mensupları facebook'tan silse, bu bir kan davası sebebi olur mu? Ya da herifin biri eşini silse hatun boşanma davası açar mı? Hakim bu gerekçeyi kabul eder mi? İşte bunlar hep değeri bulunamayan x'in sebep olduğu karmaşalar. İşte bunlar hep sanal.
Not: 1 ay sonra nişanlanacağım herifin, ımm sizin oralarda ne diyorlar heh sevgilinin facebook hesabı bende ekli değil. Öyle bir ara kafam atmıştı silmiştim. Sonrasında aramızda konusu da geçmedi. Ben sildim anlayacağın ki gayet lüzumsuz bir eylemdi. Kalmasının da pek anlamı yoktu. Benim herifin bunun üzerinde 3 saniye dahi düşünmediğine eminim. Keza ben de "işte şimdi aramızdaki tüm bağ koptu. Seni gidi küçük hamam böceği. Seni gidi uğur böceğinin üzerine düşen çiy tanesi!" gibi öfke patlamaları yaşamadım. Kurşunlara gelesin teknoloji, sürüm sürüm sürünesin!
Ay ben gülerim. Yeni bir akım da bu oldu kk'de yahu. Susayım susayım dedim lakin canıma tak etti. Ha burama geldi. Şaka şaka aslında pek umurumda değil de şimdi cevap veresim geldi. Her konuda rastlıyorum bu konu sahibini her durumda savunmaya yeltenenlere. Sayın hicbisi rumuzlu arkadaşım. Bak ben oldukça sakin bir insanım. Sanal cümlelere de pek takılmam. Hani benim yerime başka bir üye olsa alacağın muhtemel cevap "İyi de sana ne oluyor ben yorum yaptım alla alla yeaa" olurdu. Hatta ben biraz yumuşattım yorumu. Daha beteri de olabilirdi :) Gerçekten merak ediyorum neden konu sahibini savunma ihtiyacı hissettiniz? Hatta sizin nazarınızda tüm üyelere soruyorum neden yapıyorsunuz bunu bacılar? Yorumda hakaret ve küfür yoksa nasıl bir rahatsızlık verebilir ki bu yorumlar bünyenize? Ben genellikle iş yorgunluğunu atmak için kendime ayırdığım dinlenme molasında yorum yapar geçerim konulara. Hani şahsıma cevap verilse de ikinci yorumu yapmam genelde. Lakin çok merak ediyorum sizi bu eyleme iten sebebi :)
Sayın lucky7 rumuzlu arkadaşım :) Koca konuyu okudum kırıcı tek kelam göremedim. Gerçi sizin yazınız genele olmuş şahsıma değil. Hani cevap vermesem de olurdu ancak ciddi ciddi merak ediyorum bu konu sahiplerinin arkasında durmaya yeltenen kişilerin ruh hallerini. Çok acayip.
Konu sahibi arkadaşım. Yazdığım yoruma gayet hoş bir üslupla cevap vermişsiniz. Dilerim içinde bulunduğunuz durumdan tez zamanda arınırsınız. Kolaylıklar dilerim efem.
Demek ki okumanda bir sorun var ?!? Evet haklısın ben genele yazmıştım ve inan bu mesajı yazdığın andaki ve sonraki ruh halini de ben merak ediyorum. Bu konudaki bol bol ironi içeren, rencide eden mesajlarından yeterince tatmin oldun mu? Olmadıysan ne yapmayi düşünüyorsun?