- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi nehirimnehir
kızlar yeni çıkmaya başladığım biri var bizim okuldan biri ve sınavlarımızda bazen ortak olabiliyordu yani her zaman birbirimizi görebiliyorduk. herşeyimiz çok güzeldi ve onu dinlemekten keyif alabiliyorum diyebilirim. geçen gün konuşmamız bitti ve bilgisayarımı kapatırken kenarda facete bir yazı gördüm ve merak ettim. yakınlarda 39 kişi eklemiş diye bi yazıydı baktım çoğu tanıdıktı okuldan. ama aralarında bir kız vardı bu sıcak hatların olduğu kadınlardandı. linki kopyalayıp yolladım sordum ne bu diye? sabah sınavda beraberdik ve dışarıda biraz konuşabildik 360derece döndüm dedim. morali bozuldu gitti.sonra o gün konuşmadık bana mesajlar attı. konuşmak istediğini söyledi. kızmış ve kırılmışştı yanlış düşündüğümü o kızı kabul etmediğiini söyledi.360 derece soguyacak kadar ne yapmış olacagını sordu. ve ben anlatmaya çalıştım ama anlamadı pek. şimdi ise arkadaş kalmamızı söylüyor. ama ben bu sorunda böyle olmamalı arkadaşı kalmak istemiyorum. ne yapabilirim bu konuda?ve kız konusunda nasıl açık bir dille benimde kırıldığımı anlatabilirim?
Son düzenleme: