- 3 Kasım 2015
- 1.076
- 911
- 123
- 27
- Konu Sahibi Yeniigeliin
Kızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi benim fake hesabımı açmışlar 3 sene önce neredeyse sevgilim denen şahıs önceden yani... Konuşurken fotoğraflarımı falan atmıştım ons ergenlik işte açık fotoğraflarımdı bunlar ve ben kapalıyım zamanlar yaptım bi hata attım işte şimdi evliyim. Konuya gelirsem bu çocuk serserinin teki ben ondan ayrılınca fake hesabımı açıp benim resimlerimle afedersiniz or... Gibi davranıyordu. Ben bunu bi abim sayılır kişiye ilettim ve kapattırdı hesabı. Dün akşam ah dedim bakayım eski hesabım hala duruyor mu diye eşimde yanımdaydı bide ne göreyim yine beni fake hesabım açılmış ve açık resimlerime erkekler kızlar ağza alınmayacak laflarla yorumlar yapmış. Seni si... Gibi ve bunu eşimde gördü deliye döndük ikimizde oğlanın ismini biliyorum şimdi ben kendi şehrime gidicem eniştem ablamın kocası ben oğlanı bulur hallederim falan dedi. Eşimde hallolsun bu olay dedi. Önce çok kızdı ama sonra olabilir ergenlikte insan bazen boşluğa düşer dedi affetti zaten. Ama ben diyorum ki biz bu çocuğu bulsakta kapattırsak ya yine açarsa? Savcılığa gitsem dedim eşim o zaman işin içinden çıkılmaz çok uzar falan dedi ben napsamda ortadan yok etsem o resimleri. Ve ne gerek varsa aradan kaç yıl geçmiş açıyorlar resimlerimi sergiliyorlar cezasını çeksin istiyorum. O zaman daha 14 15 falandım zaten ne derlerse inanıyordum seviyo falan sanıyodum ama işte başıma geldi bi kere bu.... Ne diyorsunuz?