• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake hesap konusunda öneri lazım

Yeniigeliin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
1.076
911
123
27
Kızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi benim fake hesabımı açmışlar 3 sene önce neredeyse sevgilim denen şahıs önceden yani... Konuşurken fotoğraflarımı falan atmıştım ons ergenlik işte açık fotoğraflarımdı bunlar ve ben kapalıyım zamanlar yaptım bi hata attım işte şimdi evliyim. Konuya gelirsem bu çocuk serserinin teki ben ondan ayrılınca fake hesabımı açıp benim resimlerimle afedersiniz or... Gibi davranıyordu. Ben bunu bi abim sayılır kişiye ilettim ve kapattırdı hesabı. Dün akşam ah dedim bakayım eski hesabım hala duruyor mu diye eşimde yanımdaydı bide ne göreyim yine beni fake hesabım açılmış ve açık resimlerime erkekler kızlar ağza alınmayacak laflarla yorumlar yapmış. Seni si... Gibi ve bunu eşimde gördü deliye döndük ikimizde oğlanın ismini biliyorum şimdi ben kendi şehrime gidicem eniştem ablamın kocası ben oğlanı bulur hallederim falan dedi. Eşimde hallolsun bu olay dedi. Önce çok kızdı ama sonra olabilir ergenlikte insan bazen boşluğa düşer dedi affetti zaten. Ama ben diyorum ki biz bu çocuğu bulsakta kapattırsak ya yine açarsa? Savcılığa gitsem dedim eşim o zaman işin içinden çıkılmaz çok uzar falan dedi ben napsamda ortadan yok etsem o resimleri. Ve ne gerek varsa aradan kaç yıl geçmiş açıyorlar resimlerimi sergiliyorlar cezasını çeksin istiyorum. O zaman daha 14 15 falandım zaten ne derlerse inanıyordum seviyo falan sanıyodum ama işte başıma geldi bi kere bu.... Ne diyorsunuz?

Eşin affetmiş çok kurcalama sen uğraştıkça o daha çok uğraşır.
Hesabın senin adına açılmış olduğuna dair facebook'a şikayette bulunabilirsin.

Kızlar başlıktanda anlaşıldığı gibi benim fake hesabımı açmışlar 3 sene önce neredeyse sevgilim denen şahıs önceden yani... Konuşurken fotoğraflarımı falan atmıştım ons ergenlik işte açık fotoğraflarımdı bunlar ve ben kapalıyım zamanlar yaptım bi hata attım işte şimdi evliyim. Konuya gelirsem bu çocuk serserinin teki ben ondan ayrılınca fake hesabımı açıp benim resimlerimle afedersiniz or... Gibi davranıyordu. Ben bunu bi abim sayılır kişiye ilettim ve kapattırdı hesabı. Dün akşam ah dedim bakayım eski hesabım hala duruyor mu diye eşimde yanımdaydı bide ne göreyim yine beni fake hesabım açılmış ve açık resimlerime erkekler kızlar ağza alınmayacak laflarla yorumlar yapmış. Seni si... Gibi ve bunu eşimde gördü deliye döndük ikimizde oğlanın ismini biliyorum şimdi ben kendi şehrime gidicem eniştem ablamın kocası ben oğlanı bulur hallederim falan dedi. Eşimde hallolsun bu olay dedi. Önce çok kızdı ama sonra olabilir ergenlikte insan bazen boşluğa düşer dedi affetti zaten. Ama ben diyorum ki biz bu çocuğu bulsakta kapattırsak ya yine açarsa? Savcılığa gitsem dedim eşim o zaman işin içinden çıkılmaz çok uzar falan dedi ben napsamda ortadan yok etsem o resimleri. Ve ne gerek varsa aradan kaç yıl geçmiş açıyorlar resimlerimi sergiliyorlar cezasını çeksin istiyorum. O zaman daha 14 15 falandım zaten ne derlerse inanıyordum seviyo falan sanıyodum ama işte başıma geldi bi kere bu.... Ne diyorsunuz?
Kesinlikle ve kesinlikle savciliga basvur uzarsa uzasin sikinti degil profilin falan fotosunu cek ekran goruntusunu al o herifi anasindan dogduguna da pisman et. Ahlaksiz ya.. Ölsün boyleleri yasamasin.

Geçmiş olsun tatsız bir olay ama eşinizin yaklaşımını takdir ettim.

Benim fikrim eşiniz abiniz babanız kardeşiniz kimler varsa gidip konuşup gözünü korkutsunlar bir daha olursa savcılığa vereceklerini ve ya daha farklı (kaba kuvvet içeren) yollara basvuracaklarini soylesinler boylece gozu korkar sanirim eger dinlemezse de ben olsam tenhada dovdururdum o manyagi

savcılığa gidin bide sen suçlu olursun o şahıs benle alakası yok der iyice karıştırır ortalığı

Teşekkürler kızlar sağolun eğer eniştem halledemezse yada yani bi gideyimde görüşelim eniştemle diyim ona savcılık daha iyi bi fikir gibi diye benim ismimle açık değil başka bir isim ama benim fotoğraflarım ayyy inanın şok oldum yaaa

B
Geçmiş olsun tatsız bir olay ama eşinizin yaklaşımını takdir ettim.

Benim fikrim eşiniz abiniz babanız kardeşiniz kimler varsa gidip konuşup gözünü korkutsunlar bir daha olursa savcılığa vereceklerini ve ya daha farklı (kaba kuvvet içeren) yollara basvuracaklarini soylesinler boylece gozu korkar sanirim eger dinlemezse de ben olsam tenhada dovdururdum o manyagi
Babamı işe karıştıramam çok üzülür eniştem halleder inşallah. Evet eşim sağolsun baya iyi davrandı ilk kızsada sonra sakinleşince düzgünce konuştu

Savcılığa gidince iş uzar ama cezasını abilerin ve eşin kesince uzamayacak mı yani? Anladığım kadarıyla adamı gidip bir temiz dövecekler ama olay savcılığa intikal etmeyecek, iş uzamayacak böylece.. :KK14:

Hanfendi gidin savcılığa verin, iyi misiniz siz, neden iş uzasın ki, asıl öteki türlü iş sarpa sardıkça saracak, adama dayak atacaklar, tehdit edecekler ya sizi şikayet edecek ya da diş bilenip daha beterini yapacak. Sonra al başına belayı. Hangi devirdeyiz, bırakın cezasını devlet versin, bu şekilde iş mi çözülür?

Herkesin görüşü ile aynı görüşteyim.
Yasal yollar ile bu durumu çözebilirsiniz.
Adamı dövseniz ne olacak, adama sövseniz ne olacak.
Ayrıca bakalım böyle bir olayın tek maduru siz misiniz?
Yasal yollara başvurduğunuz taktirde, adamın paylaşmış olduğu bu tarz bilgileri paylaşması engellenecek. Belki sizin gibi kaç kişi var...

Savcılığa gidince iş uzar ama cezasını abilerin ve eşin kesince uzamayacak mı yani? Anladığım kadarıyla adamı gidip bir temiz dövecekler ama olay savcılığa intikal etmeyecek, iş uzamayacak böylece.. :KK14:

Hanfendi gidin savcılığa verin, iyi misiniz siz, neden iş uzasın ki, asıl öteki türlü iş sarpa sardıkça saracak, adama dayak atacaklar, tehdit edecekler ya sizi şikayet edecek ya da diş bilenip daha beterini yapacak. Sonra al başına belayı. Hangi devirdeyiz, bırakın cezasını devlet versin, bu şekilde iş mi çözülür?
Yok dövmek değil insancs konuşuruz dedi hani kız artık evlendi artık rahat bırak uğraşma gibisinden ama dediğin gibi bende korkuyorum işte olur ters laf eder bizimkiler dayanamaz indirir falan yada bizimkilere o çocuğun akrabaları sataşır diye korkuyorum savcılık daha doğru geliyor banada

Herkesin görüşü ile aynı görüşteyim.
Yasal yollar ile bu durumu çözebilirsiniz.
Adamı dövseniz ne olacak, adama sövseniz ne olacak.
Ayrıca bakalım böyle bir olayın tek maduru siz misiniz?
Yasal yollara başvurduğunuz taktirde, adamın paylaşmış olduğu bu tarz bilgileri paylaşması engellenecek. Belki sizin gibi kaç kişi var...
Dövelim demedi kimse hani bi daha yapmasın diye ve evli olduğumu bilsin ve hesabı kapasın diye insanca konuşur eniştem. Eğer ki kavga yapçaklarını fark etsem ben izin vermem. Eşime dedim sen bulaşma zaten bide yanına silah Milah alırsın eniştem halletsin dedim tamam dedi

Ya bide oğlanla temasa geçilirse çok daha kötü şeyleride anlatabilir eşim bi duyarsa maf olur bu yüzden oğlanla iletişim kurulmadan savcılıkla hareket edersek detayları pat diye gelip anlatamaz çocuk zaten çünkü resmen çocuk istismarına geçer aşırı ısrarcı seviyorum diyerek bi daha 18 olmamış kızı çok kötü şeylere mecbur etti çünkü

Esinin savcilik ugrastir demesi cok ilginc geldi bana. E ugrasilacak tabi.
Bugun gider doversin tekrar tekrar acar ama savciliga verirsen artik acmaz.
Cok normal bir sey gibi davraniyorsunuz. Simdiye kadar suc duyurusunda bulunmamaniz hata..

eğer yanlış anlamadıysam fotolarda sadece başınız açık değil dimi ?

eğer sadece başınız açıksa ve o tarz yorumlar geliyorsa çok ilginç..
ayrıca ben olsam savcılığa verirdim uzatabildiğim kadar uzatırdım.

Back
X