• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fake hesaptan stalk yapan eski flört

slnkcker

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
98
8
8
29
Benim flört ettiğim biri vardı 6 ay falan oldu konuşmayı bitirdim . Bana karşı ilgisi çoktu sürekli dile getiriyordu. Ara sıra bakıyordum hikayelerine birini unutamamış gibi mesaj veren hikayeler atıyordu hep. Neyse sürekli hikayelerime fake hesaplardan bakan birilerini görüyordum ama bir hesap var her gün bakıyor ve dikkatimi çekti artık . Ben onun kullanıcı adıyla şifremi unuttum yaparak e postasına baktım isim baş harfi vs uyuşuyor .onun olduğunu düşünüyorum açıkçası.Bir erkek 6 ay önce konuşmayı kestiği flörtüne neden bakar ?

Benim flört ettiğim biri vardı 6 ay falan oldu konuşmayı bitirdim . Bana karşı ilgisi çoktu sürekli dile getiriyordu. Ara sıra bakıyordum hikayelerine birini unutamamış gibi mesaj veren hikayeler atıyordu hep. Neyse sürekli hikayelerime fake hesaplardan bakan birilerini görüyordum ama bir hesap var her gün bakıyor ve dikkatimi çekti artık . Ben onun kullanıcı adıyla şifremi unuttum yaparak e postasına baktım isim baş harfi vs uyuşuyor .onun olduğunu düşünüyorum açıkçası.Bir erkek 6 ay önce konuşmayı kestiği flörtüne neden bakar ?
Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?

Konuşmayı bitiren sizken, çok normal bir hareket flörtteki. Esas bu kadar zahmete girip meraka düşmek neden, kimse kim? Rahatsızsanız gizliye alın.

Her katil cinayet mahaline geri döner

Merak ediyordur ne yaptigini

E ilgiliymiş olmamış aklında kalmıştır bakar ne var bunda. Rahatsızsanız takipçilerden çıkarın hesabı gizliye alın ve tanımadıklarınızı kabul etmeyin.

Onun baktığından emin olamazsınız. Ben de alakasız insanların fake hesaptan storylerine bakıyorum. Muhtemelen onlar da eski manit, eski flört falan sanıyolardır beni. Halbuki tamamen amaçsızca izliyorum milletin storylerini 😐

Onun baktığından emin olamazsınız. Ben de alakasız insanların fake hesaptan storylerine bakıyorum. Muhtemelen onlar da eski manit, eski flört falan sanıyolardır beni. Halbuki tamamen amaçsızca izliyorum milletin storylerini
Emin olduğumu söylemedim ki . O olduğunu düşünüyorum sadece. Bir insan niye baksın ki tanımadığı birinin profiline hikayesine. Beni takip etmiyor sadece hikayelerime bakıyor

Emin olduğumu söylemedim ki . O olduğunu düşünüyorum sadece. Bir insan niye baksın ki tanımadığı birinin profiline hikayesine. Beni takip etmiyor sadece hikayelerime bakıyor
Bu soruyu bazen ben de kendime soruyorum ama denk geliyor öyle bakıyorum. Önceden izledikten sonra engellerdim millet eski maniti falan izledi sanıp tribe girmesin diye. Sonra engelleyince bile izlediğini görme özelliği geldi.

Bazen hiç tanımadığım insan denk gelince rastgele izliyorum bazen de hiç takip etmediğim eski okul arkadaşlarıma falan bakıyorum. Hiçbir nedeni yok dümdüz bakıyorum. Hesaplarını kitlediklerinde hiç merak da etmiyorum aslında acaba napıyolar diye. Ama eğer açık hesap görürsem izliyorum instada gezinirken. Benim gibi çok kişi de var bu arada. Hatta twitterda bunun goygoyu dönmüştü bir ara.

Son zamanlarda burada okuduğum konuların da etkisiyle izlemeyi baya bıraktım. Millet kendi kendine felaket tribe giriyomuş meğer. Kimseyi tribe sokmıyım dedim

Son düzenleme:
Back
X