- Konu Sahibi minikkuzum
Kızlaaar kızlar kaç senedir istiyordum en sonunda aldım.Pek de beğendim.Benim 3 tane çocuğum var ve sık sık yerleri kirletiyorlar sık sık derken her gün.Gece yatmadan açıyorum fakirimi siliyorum oturma odasıyla mutfağı bir de koridoru.Bazı günler de tüm evi.Ben biraz sık kullanıyorum sanırım.Ama çok pratik.viledaya su doldur dök bitti.Yalnız tek sıkıntı yatakların altına vileda gibi girmiyor.Ama oraları da her gün silmeye gerek yok zaten.
Bir de sadece buhar veren iç gövdesi var.Onunla derzlerimi temizledim temizledim.bembeyaz oldu.Resmini çektim koymaya çalışacam görürsünüz.Kapımı sildim ooh ne güzel oldu.Bir de fırınımın üst yerlerini temizledim temizledi.ben beğendim.Yer silme tembeliydim şimdi zırttıkı pırttıkı siliyorum.
Kafaya taktıysanız alın.
Bir de sadece buhar veren iç gövdesi var.Onunla derzlerimi temizledim temizledim.bembeyaz oldu.Resmini çektim koymaya çalışacam görürsünüz.Kapımı sildim ooh ne güzel oldu.Bir de fırınımın üst yerlerini temizledim temizledi.ben beğendim.Yer silme tembeliydim şimdi zırttıkı pırttıkı siliyorum.