Elektrikli Süpürgeler Fakir darky

zeyzey3428

Olduğu kadar, olmadığı kader.
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2014
6.484
3.431
198
Arkadaşlar ben 2 aydır fakir darky kullanıyorum fakat içini her kullandığımda temizlememe rağmen son bi kaç kullanırken koku yapıyor. Filtreyi yıkasam sorun olur mu yıkayan var mı?

Ben 8 aydır kullanıyorum ve hiç dediğin gibi bi koku olmadı, toz torbasını bir kaç kez yıkadım ama filtre yıkamadım, ben içini temizlerken bir kaç kez fişten çekili olarak normal elektrik süpürgesi ile içini temizledim yani ben rowenta silience force kullanıyorum onunla darkynin içini temizlerim ama sizin bu koku olayı belki içinde yanan bir kablo falanmı varki yada mesela ıslak veya kokulu bir şey çekip sonra içinde ekşi bir koku bırakmış olabilir..

Büyük ihtimal ıslak çektim ama içindeki o torbayı yıkadın diimi sorun yok

Korktum bi an acaba yıkamasam mı diye ama bu gece yıkıyım asıyım balkona yarın akşama kadar kurur :)
Ay çk sağol ya

Rica ederim canım.. Ayrıca çözülmez dert değil, bişey olsa en kötü ihtimalle teknik servisinden yeni torbasını alırsın Ama dediğim gibi torbası yıkanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…