Arkadaslar buraya boyle bir konu acmamin sebebi sizinle bir problemimi paylasmak istemem. Ben cok asik oldugum, bunu bilen fakat bana hislerini asla belli etmeyen bir erkek icin tam 1,5 yildir surekli fal baktiriyordum.Taaa ki dunden evvelsi gune kadar. Bugune kadar kahve, tarot, astroloji,el fali... her turlu fala basvurdum.Falcilar sabret, bekle, o sana gelecek dedikce bekledim, gelmedi, fal baktirdim, sabrettim,bekledim, gelmedi.Hayatimdan tam 1,5 sene gitti.Buyuk paralara donustu kucuk paralar.Iki gun once bir falcinin bana umudu kes demesiyle de gozlerim acildi ve buyuk bir buhran gecirdim.Isyerinde bayilacak gibi oldum.Hala da onun bana asla gelmeyecek olmasina kendimi nasil alistirabilecegimi bilmiyorum.Gercek olmayan seyleri gercekmis gibi yasamak, kendini kaptirmak korkunc seyler.Insanin psikolojisini altust ediyor.Sosyal hayatimdan vazgectigimi bile farkettim,benimle ilgilenen baska erkekleri iplemedim.NEDEN?Onu bekledigim icin.Ayni isyerinde calismamiz isimi daha zorlastiriyor, cunku unutamiyorum onu.Simdi bundan sonra kendime yeni bir yol cizmeye karar verdim.Bundan sonra dualarimi sadece Allah'a edecegim, beni seven insanlara daha cok zaman ayiracagim,insanlarin arasina karisacagim,yeni ufuklara yelken acacagim.Falcilardan uzak duracagim.Bazi falcilar terapist gibi yardimci oldular da ,Allah onlardan razi olsun ama ben artik bu erkegin benim onu sevdigim kadar beni sevmedigine kanaat getirdim.ACIM buyuk ama bunu kabul etmek zorundayim.Allah affetsin, ben gunahkar oldum fallara inanarak ve hayatimi da bu yolda yonlendirerek.Siz siz olun fallara gore yolunuzu cizmeyin.Birakin gelecegi de bilmeyiverelim.BELKI HIKAYEMIZ SANDIGIMIZDAN GUZEL OLUR.Benim durumumda olan butun arkadaslarima bu gece dua edecegim.Allah hepimizin yardimcisi olsun..