Fal Bakabilen?://

Esinmelisaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
46
3
1
27
Birbirimize fal bakalım mı kahve tarot katina farketmez :)))):)
Şuan çok ihtiyacım var fallardan medet umuyorum resmen..

kadıkoy bahariyede nostaji istanbul cafede hint tarotunla kahve falına ayni anda bakan firüze diye birivar bana ve arkadaşlarıma söylediği herşey çıktı öneririm

Gerçekten keyif alabileceğiniz bir kahve falına baktırmak ister misiniz? Eğer cevabınız evetse benimle iletişime geçiniz. Ücret çok makuldür...

fincanlı diye bir mobil uygulama var. Canlı canlı video görüntülü bağlantı kuruyorsun falcılarla. Nermin abla diye bir falcıya fincan fotoğraflarını gönderdim çatır çatır söyledi herşeyimi.. Bir de tepsi falı diye bişey varmış ona baktırcam ordan

ben eskiden cok iyi fal bakardım ve rüyalarm görrdm rüyalarım olurdu falan ama artk eskisi gibi bakamyrm bakırköyde enfal mı ne öyle bir yer var 50 tl ücret orasınıda cok övüyolar giden arkadaşlarm var.

ücret ne kadardı uygulamada?

ücret ne kadardı uygulamada?
Nermin'e 50 tl verdim ama çok uzun uzun baktı başka falcılar da var hepsi 50 değil. Ben çok memnun kaldım Nermin'den ama başka arkadaşım da OZan diye bir falcıya baktırdı o da çok iyiymiş.

Nermin'e 50 tl verdim ama çok uzun uzun baktı başka falcılar da var hepsi 50 değil. Ben çok memnun kaldım Nermin'den ama başka arkadaşım da OZan diye bir falcıya baktırdı o da çok iyiymiş.
bidahaki ay nermene baktırırım bende:) cok sağol

Kızlar uyduruk falcılara para kaptırmayın bi haftada 350 tl 400 tl kaptırdım...NERMİN ABLAYLA TANIŞIN FİNCANLIDA....

....uğraşma hiç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…