benim içtiğim kahve
canım mideni kötüleştirme valla ben başkası adına içilen fallara pek inanmıyorum ne kadar doğrudur bilinmezde boş kafein alma
senin falına gelicek olursam:senden uzun ve iri biriyle bir yüzleşmen olucak.sanki senin üstüne geliyo bu adam konuşma sırasında sen ezilip büzülüyosun bu durum karşısında.
sen kısmetli bir dönemindesin ama bu fırsatları değerlendiremiceksin hiç gözün görmüyo çünkü.
birilerinin gazıyla gidip başka birinden hıncını çıkarma gibi bir durumun söz konusu.
sana yardım etmek isteyen biri var ince zayıf uzun boylu bir bayan destek olucakta sana.
geçmişinden kurtulabilirsen çok güzel olucak herşey ama bu kurtulamama durumu bir süre daha gidicek sanki.
c yada n harfli birinden bir haberin var.
seni izleyen biri var ailede genç bir bayan saçları uzun buna dikkat et kötülüğünü istiyo çünkü.
sen dertlerin yüzünden aileni çok boşlamışsın çok sıkıntılı bir dönemde ailende..
bu kadar görebildim..bende eklemiştim bakar mısın canım? bekliyorum..
merhaba canım banada bakarmısın. Yorumlarını okudum cok detaylıydı gerçekten cok güzel bakıyorsun
Eki Görüntüle 859872 Eki Görüntüle 859874 Eki Görüntüle 859863 Eki Görüntüle 859865 Eki Görüntüle 859868 Eki Görüntüle 859869 Eki Görüntüle 859871 Eki Görüntüle 859873
tmm da bana kim bakacak işte ben bakıyorum ama bana bakan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?