fal bakmak ve baktırmak isteyen kimse yok muuuuuu ?

canım kariyerinle ilgili bir mücadelen var.birde bu işle ilgili seni sıkıntıya sokan biri var senden yaşça büyük orta yaşlarda yada orta yaş üstü bir erkek bu kişi sana sıkıntı yapıyor sadece sana da değil çevresindekileri sıkıntıya sokuyor.işle ilgili girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasından korkuyorsun.canım senin yapmak istediğin şeyler var sanırım biraz hırslı birisin ama kendini kısıtlanmış gibi hissediyorsun.canım sen ilerde yalnız olmaktan mı korkuyorsun? yada ilerde yalnız olsanda maddi durumunun iyi olmasını istiyorsun kendi kendine bakıp iyi durumda olmak istiyorsun.canım sen yakın zamanda bir fırsatı kaçıracaksın bunu birazda senin çabalamaman yüzünden kaçıracaksın.canım sen iş hayatında iyi bir yere gelmek istiyorsun sözü dinlenir saygı duyulan biri olmak istiyorsun otoriter birimisin? etrafında düzen ve istikrar olsun istiyorsun.etrafındakiler senin özgüveni yüksek iradeli, otoriter,sabırlı kararlı biri olduğunu düşünüyorlar.canım falında kova burcu sevgiline rastlamadım.ama bence ilerde işin olursa oradan su grubundan belki yengeç burcu biri olabilir yetenekli biri ve işinde sana yardım edecek biri bence.işinde bu sene olur mu bilmiyorum ama belki bu kpss değil başka bir iş yada ne zaman işe başlarsan o işte.canım senin sağlık sorunun mu var?bir üzüntün var bu yalnızlıktan yada sağlıkla ilgili bir sorundan olabilir ama sabretmen gerek zamanla düzelecek herşey.
$DSC03838.webp $DSC03839.webp $DSC03840.webp $DSC03841.webp $DSC03842.webp $DSC03843.webp $DSC03844.webp $DSC03845.webp $DSC03846.webp $DSC03847.webp $DSC03848.webp $DSC03849.webp

canım istersen tarotta bakabilirsin sen bilirsin :54::15:

benim burcum aslan sevdiğimin burcu kova ikisine bak cnm

Sıkıntının dağıldığı, güzel günlerin başladığını söyleyebilirim. Fakat bunun devamı için sizin dikkatiniz gerekiyor. Etrafınızda da sizin sıkıntıya düşmenizi sağlamaya çalışan, saçını devamlı toplayan bir bayan var. Bu bayana çok dikkat etmelisiniz. fincanında iki yunus üst alt atlıyor bu ne demek biliyormusunuz tuttugunuz dileginiz ne ise hemen olacak ve sen çok rahata çıkacaksınız. Dedikodunuz yapılıyor etrafınızdakiler sizi üzüyor. İyiliklerinize değer verilmiyor gibi hissediyor ve görünmediğini düşünüyorsunuz. haklı da olsanız kendinizi üzmeyin. görünen iki dileğiniz var. bu dilekleriniz hep birbirine bağlı. birinin gerçekleşmesi için diğerinin olması gerekiyor. Çok yakın dostlarınızdan biri yakında beklemediğiniz bir iyilik yapacak. kalabalık bir ortam sayesinde üzerinizden atıp sonunda tam anlamıyla olmasa da feraha çıkacaksınız İki kişiyi el ele ve birbirlerine bakarken görüyorum.Bayanın kanatları var, bu haber onu adeta uçuracak. sanki bu aralar biri sizi ihmal etmiş bu kişi yakın zamanda yine sizin yanınızda olacak. Çevrenizden kendinizi soyutlamanız sizi mutsuz edecektir. Oysaki dertleşmeye çok ihtiyacınız var.. Hatalı davranışlarınız neticede sizi güç bir durumda bırakacak. İlgi duyduğun kişi çok yakınında, ona yakınlaşmak için duygularını dinlemen yetecektir. güçlü sezgilere sahipsin insanların iyi niyetli olup olmadıklarını hemen anlıyorsun. son zamanlarda çok çalışıyorsun, kendine vakit ayırmalısın biraz tatil toparlanmana yardımcı olacaktır.cnm bide kova burcu sevgilimin falına bakarmısın

canım sende benim sevgiliminkine bakarmısın başak burcu. birde siz berabermisiniz? geçen sorduğun kişi mi bu eski sevgilin mi yeni biri mi?

Sıkıntının dağıldığı, güzel günlerin başladığını söyleyebilirim. Fakat bunun devamı için sizin dikkatiniz gerekiyor. Etrafınızda da sizin sıkıntıya düşmenizi sağlamaya çalışan, saçını devamlı toplayan bir bayan var. Bu bayana çok dikkat etmelisiniz. fincanında iki yunus üst alt atlıyor bu ne demek biliyormusunuz tuttugunuz dileginiz ne ise hemen olacak ve sen çok rahata çıkacaksınız. Dedikodunuz yapılıyor etrafınızdakiler sizi üzüyor. İyiliklerinize değer verilmiyor gibi hissediyor ve görünmediğini düşünüyorsunuz. haklı da olsanız kendinizi üzmeyin. görünen iki dileğiniz var. bu dilekleriniz hep birbirine bağlı. birinin gerçekleşmesi için diğerinin olması gerekiyor. Çok yakın dostlarınızdan biri yakında beklemediğiniz bir iyilik yapacak. kalabalık bir ortam sayesinde üzerinizden atıp sonunda tam anlamıyla olmasa da feraha çıkacaksınız İki kişiyi el ele ve birbirlerine bakarken görüyorum.Bayanın kanatları var, bu haber onu adeta uçuracak. sanki bu aralar biri sizi ihmal etmiş bu kişi yakın zamanda yine sizin yanınızda olacak. Çevrenizden kendinizi soyutlamanız sizi mutsuz edecektir. Oysaki dertleşmeye çok ihtiyacınız var.. Hatalı davranışlarınız neticede sizi güç bir durumda bırakacak. İlgi duyduğun kişi çok yakınında, ona yakınlaşmak için duygularını dinlemen yetecektir. güçlü sezgilere sahipsin insanların iyi niyetli olup olmadıklarını hemen anlıyorsun. son zamanlarda çok çalışıyorsun, kendine vakit ayırmalısın biraz tatil toparlanmana yardımcı olacaktır.cnm bide kova burcu sevgilimin falına bakarmısın

canım sende benim sevgiliminkine bakarmısın başak burcu. birde siz berabermisiniz? geçen sorduğun kişi mi bu eski sevgilin mi yeni biri mi?

Canim ya biliyorum seni vok rahatsiz ediyorum ne olur son kez bakarmisin birdaha seni rahatsiz etmicem llutfen rapisa arkadas cok ihtiyacim var moralim sifir

Back
X