- Konu Sahibi merissu744
fal bakmak ve baktırmak isteyen iç kimse yok mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hem fal hemde çingene tarotu
evet hem fal hemde çingene tarotu
Hadi Bana ac bi cingene tarotu bende sana acayim bende cingene tarotu bakiyorum
ben tarot bakıyorum istersen bakayım ama bazen çıkıyor bazen çıkmıyor.merak ettiğin birşey varsa sorabilirsin.burcun ne.sende bana çingene tarotu bakarmısın
Hadi Bana ac bi cingene tarotu bende sana acayim bende cingene tarotu bakiyorum
benim aslan burcum sevgilimin kova
benim burcum aslan sevdiğimin burcu kova ikisine bak cnm
fal bakmak ve baktırmak isteyen iç kimse yok mu
Sıkıntının dağıldığı, güzel günlerin başladığını söyleyebilirim. Fakat bunun devamı için sizin dikkatiniz gerekiyor. Etrafınızda da sizin sıkıntıya düşmenizi sağlamaya çalışan, saçını devamlı toplayan bir bayan var. Bu bayana çok dikkat etmelisiniz. fincanında iki yunus üst alt atlıyor bu ne demek biliyormusunuz tuttugunuz dileginiz ne ise hemen olacak ve sen çok rahata çıkacaksınız. Dedikodunuz yapılıyor etrafınızdakiler sizi üzüyor. İyiliklerinize değer verilmiyor gibi hissediyor ve görünmediğini düşünüyorsunuz. haklı da olsanız kendinizi üzmeyin. görünen iki dileğiniz var. bu dilekleriniz hep birbirine bağlı. birinin gerçekleşmesi için diğerinin olması gerekiyor. Çok yakın dostlarınızdan biri yakında beklemediğiniz bir iyilik yapacak. kalabalık bir ortam sayesinde üzerinizden atıp sonunda tam anlamıyla olmasa da feraha çıkacaksınız İki kişiyi el ele ve birbirlerine bakarken görüyorum.Bayanın kanatları var, bu haber onu adeta uçuracak. sanki bu aralar biri sizi ihmal etmiş bu kişi yakın zamanda yine sizin yanınızda olacak. Çevrenizden kendinizi soyutlamanız sizi mutsuz edecektir. Oysaki dertleşmeye çok ihtiyacınız var.. Hatalı davranışlarınız neticede sizi güç bir durumda bırakacak. İlgi duyduğun kişi çok yakınında, ona yakınlaşmak için duygularını dinlemen yetecektir. güçlü sezgilere sahipsin insanların iyi niyetli olup olmadıklarını hemen anlıyorsun. son zamanlarda çok çalışıyorsun, kendine vakit ayırmalısın biraz tatil toparlanmana yardımcı olacaktır.cnm bide kova burcu sevgilimin falına bakarmısın
canım sende benim sevgiliminkine bakarmısın başak burcu. birde siz berabermisiniz? geçen sorduğun kişi mi bu eski sevgilin mi yeni biri mi?