lotus_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 574 1 96 İstanbul 27 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lotus_ #1 Arkadaşlar aranızda faldan anlayan var mı ? Az önce fincanımda bir kaç şey gördüm ama ne manaya geldiklerini bilmiyorum ??
Arkadaşlar aranızda faldan anlayan var mı ? Az önce fincanımda bir kaç şey gördüm ama ne manaya geldiklerini bilmiyorum ??
arwen85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2009 500 19 98 39 Ankara 28 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lotus_ #2 ne gördü ki yazsan yardımcı olurdum belkii
eylos_25 Nirvana Kayıtlı Üye 2 Kasım 2007 839 69 643 42 28 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lotus_ #3 lotus_ .!.: Arkadaşlar aranızda faldan anlayan var mı ? Az önce fincanımda bir kaç şey gördüm ama ne manaya geldiklerini bilmiyorum ?? Genişletmek için tıkla... koptummmmmmmmmmm :roflol:
lotus_ .!.: Arkadaşlar aranızda faldan anlayan var mı ? Az önce fincanımda bir kaç şey gördüm ama ne manaya geldiklerini bilmiyorum ?? Genişletmek için tıkla... koptummmmmmmmmmm :roflol:
lotus_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 574 1 96 İstanbul 28 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lotus_ #4 arwen85 .!.: ne gördü ki yazsan yardımcı olurdum belkii Genişletmek için tıkla... Bir atın üzerinde genç bir kadın gördüm etrafında başka bir at daha var.. Birde fincanın dibi tamamen kahve kaplı yalnızca 2 tane daha nokta var o kadar belirgin ki Daha bir çok şey vardı hatırladıklarım bunlar kaydirigubbakcemile3
arwen85 .!.: ne gördü ki yazsan yardımcı olurdum belkii Genişletmek için tıkla... Bir atın üzerinde genç bir kadın gördüm etrafında başka bir at daha var.. Birde fincanın dibi tamamen kahve kaplı yalnızca 2 tane daha nokta var o kadar belirgin ki Daha bir çok şey vardı hatırladıklarım bunlar kaydirigubbakcemile3
lotus_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 574 1 96 İstanbul 28 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lotus_ #5 eylos_25 .!.: koptummmmmmmmmmm :roflol: Genişletmek için tıkla... Genelde kahve içince hep kaparım kendi kendime yorumlarım ama dünki fincan tam bir nimetti, bir dünya şey vardı yorumlayamadım da , sinir oldum, dedimki kesin KK da bilen arkadaşlar vardır
eylos_25 .!.: koptummmmmmmmmmm :roflol: Genişletmek için tıkla... Genelde kahve içince hep kaparım kendi kendime yorumlarım ama dünki fincan tam bir nimetti, bir dünya şey vardı yorumlayamadım da , sinir oldum, dedimki kesin KK da bilen arkadaşlar vardır
C cdm162 Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2009 30 0 86 36 İstanbul 21 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi lotus_ #6 xxxxxxxxxxx.com dN baktırabilirsin Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2009