Fal baktıranlar burayaaaaaa

Esen3441

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2019
4
0
1
31
Arkadaşlar hangi online sitelerde kimlere fal baktırdınız. Sizce kim iyi kim kötü. Ben çok baktırmadım ama gördümki çok fazla var

Ben
:tellwe
:falsepeti
nlinefalcılar
:Astroturk
:astrocenter
:Onlinefalcafe

Bunlarda birkaç kişiye baktırdım çok hayran kaldığımda oldu sinir edenlerde sallayanlarda siz ne düşünüyorsunuz çokta farklı farklı kişilerede baktırmamalımı acaba ?

Bu siteler genelde kandırılmaya müsait kişiler için var bence. Söylenenler de genel geçer, yani herkese uyabilecek söylemler olmalı. Şahıs ve birebir tercih etmeniz daha uygun olur diye düşünüyorum.

Bu siteler genelde kandırılmaya müsait kişiler için var bence. Söylenenler de genel geçer, yani herkese uyabilecek söylemler olmalı. Şahıs ve birebir tercih etmeniz daha uygun olur diye düşünüyorum.
Kişi bulmak daha doğru adlında ama bilemiyorum fal cafeye gitmek istemiyorum sanırım ama böyle özellikle aramalı olan iyş gibi geliyo

Venüs Hanım çok iyi. youtube bakın numarası yazıyor orada. Venüsün tarot gezegeni diye aratın. memnun kaldık biz. Nokta atışları yapıyor

Venüs Hanım çok iyi. youtube bakın numarası yazıyor orada. Venüsün tarot gezegeni diye aratın. memnun kaldık biz. Nokta atışları yapıyor
Venüs hanım çok tatlısınız
Reklamınızı alıp forumdan gider misiniz? Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…