Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar fal baktırmak ıstıyorum ılgılenler varmı
geleceği bilirsen yaşamanın ne heyecanı kalır yahu..
Mükemmel kampanya! 30 dakika odaklı fal 15 tl* isim yer tarih belirterek harika bir fal bakıyorum. 15 tl yarim saat fal pek mumkun degil piyasada bilirsiniz :) İletişim için instagram dm'lerinizi bekliyorum kızlar.. ....arkadaslar fal baktırmak ıstıyorum ılgılenler varmı
arkadaslar fal baktırmak ıstıyorum ılgılenler varmı
bu baya reklam oldu sanki...15 tl odaklı kahve falı. Büyük kampanya^^ Tarih zaman isim saate kadar söyleyerek bakılan bu fali kacirmayinn:) İletişim için bana ulaşın kızlar ...
Reklam olmazsa işler yürür mü... Denemekten zarar gelmez. Güzel bir kampanya mevcut şuandabu baya reklam oldu sanki...
Reklam olmazsa işler yürür mü... Denemekten zarar gelmez. Güzel bir kampanya mevcut şuanda
15 tl odaklı kahve falı. Büyük kampanya^^ Tarih zaman isim saate kadar söyleyerek bakılan bu fali kacirmayinn:) İletişim için bana ulaşın kızlar 05070198323
banlanmış zatenBanlanirsin sen kardes ben sana soyleyeyim. Keske kurallari okusaydin reklam yasak![]()
iyi yapmışsın cnm :) haha bn br gün öyle ınsta.daki falcılardan bryle kavga ettm. br fincan resmi atmış altına gördüklerimi yazdım. baktm kadın bana çemkiriyor işime ne karışıyon. çok biliyorsan kendine bak falan diye. bende dedim ben bakıyrm zaten ama senin gibi parayla insanları sömürerek değilKib'ledim cunku![]()
bakıyorum cnm da karşılıksız bakmıyrm :))Sen iyi fal bakiyor musun kiz onu de hele![]()
bakıyorum cnm da karşılıksız bakmıyrm :))