Fal dunyasindan vazgecenler!!!

merhaba ben cafede çalışmıyorum kahve ve tarot bakıyorum isteyen özelden msj atabilir.

Ben ben ben!
Baktirdikca kendimi daha kotu hissediorum cikip dolasip suslenip puslenip yenisini bulucam artik eskiden olsaydi o zmn olurdu
Bu zamana kadarki tecrubelerine dayanarak soyluorum ne dua ile giden gelio ne ede fallarda cikan dogru cikio
:)

Ben ben ben!
Baktirdikca kendimi daha kotu hissediorum cikip dolasip suslenip puslenip yenisini bulucam artik eskiden olsaydi o zmn olurdu
Bu zamana kadarki tecrubelerine dayanarak soyluorum ne dua ile giden gelio ne ede fallarda cikan dogru cikio
:)
çok doğru yazmışsın. aynen hepsini yaptım ne giden geri geldi ne de fallar çıktı . olan bana oldu

Arkadaşlar falcıların geleceği bileceğini mi umuyosunuz. Geleceği allahtan başka kim bilebilirki... Bende gidiyorum fal cafelere fal baktırmaya ama beklenti içine girmemek lazım. Mesela ben gidiyorum kimseyle konusamadığım dertlerimi anlatabiliyorum. Rahatlıyorum. üzerimde ki negatifi atıyorum üstüne çıkıyorum rahatlıyorum yani :)

Eeee ne mutlu size bıraktıysanız falı bıraktınız ne güzel de bize ne bundan ?
Uyuz oluyorum zamanında böyle falcı falcı dolaşıp şimdi ahkam kesenlere ?
Herkesin aklı var , neyin doğru olduğunu neyin yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz zaten !
Ufffff :KK47:

Back
X