- 3 Eylül 2012
- 21.883
- 57.702
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
fallaşmak istersen fallaşabiliriz cnmİyi akşamlar kızlar.
Düşündüm düşündüm bir fikir geldi aklıma.
Hani karşılıklı fallaşalım diyoruz yaa!
Ben mesela cidden özenirim.
İddialıyım, ne desem çıkar demiyorum ama hislerimle uzun ve sıra dışı yorumlamaya çalışırım.
3 yolun var ikisi kapalı diye 5 cümle ile bitirmem yani.
Bazen fallaşasım oluyor. Ben böyle uzun uzun özenerek bakıyorum, ama bana bakcam deyip
dönmeyen bile oldu inanın.
Dönen herkesten memnun da kalmadım açıkçası üç beş tekrarlı cümlelerle bakılan fallar istemiyorum.
Benim gibi özenen birileri ile fallaşmak istiyorum.
Bu topikte herkes ben şununla fallaştım gerçekten güzel baktı dediği kişileri yazsa nasıl olur?
En azından o kişilere sorarız ya da onlardan gelen tekliflere olumlu döneriz.
Memnun olmadım diye kişi belirtmeyelim ama tartışma çıksın istemem
fallaşmak istersen fallaşabiliriz cnm
kahve falında çok iddialı değilim ama elimden geldiğince yorumlarım....bide şu fincanları tam tepeden dimdik çekmeseniz de daha rahat bakabilsem
tarot bileniniz var ise karşılıklı süper olur..
şu resim yükleme olayını bi çözeyim ben de fincan resmi atacam vallahi...başkasının fincanını yorumluyorum kendi fincanım da apışıp kalıyorumBen sadece kahve bakıyorum canım maalesef :)
Cavap yazarken dosya yükle var ona tıkla çok basit.şu resim yükleme olayını bi çözeyim ben de fincan resmi atacam vallahi...başkasının fincanını yorumluyorum kendi fincanım da apışıp kalıyorum
tamam süper olur....Cavap yazarken dosya yükle var ona tıkla çok basit.
Foto atınca ben de atarım fallaşırız :)
kendi falına en mükemmel falcıyım diye bile bakamaz cnm :))şu resim yükleme olayını bi çözeyim ben de fincan resmi atacam vallahi...başkasının fincanını yorumluyorum kendi fincanım da apışıp kalıyorum
gerçekten öyle hiçbir şekli yorumlayamıyorum bi daha kendi fincanıma bakmam...kendi falına en mükemmel falcıyım diye bile bakamaz cnm :))krman çorman gelir insana kendi falı ve uğursuzluk getirir derler :)
Kahvede iyi misiniz? Ben tarot bakabiliyorum. Çok iyiyim diyemem ama bakarım.kızlarrr kim fallaşmak isterr ? ben kahve bakıyorum
dediğimin çıktığını söylerler ama tabii çok ta iddialı değilim.:)))) özelden yazıyorum sizeKahvede iyi misiniz? Ben tarot bakabiliyorum. Çok iyiyim diyemem ama bakarım.
Tabi :)dediğimin çıktığını söylerler ama tabii çok ta iddialı değilim.:)))) özelden yazıyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?