FAL SEPETI ?

yağmurun dedikleri çıkmadı bu arada zeusta iyi zusun dediklerini kısmen yaşadım. Ama enerjimiz tuttu nedir efsanın dediklerini harfiyen yaşadım...
Efsanin her dedigini yasadin mi ne kadar uzak gelecegi bildi bide kucuk seylerimi buyuk seylerimi bildi

rezzana baktırmadım. Efsa şu anda yaşadığım iş değişikliğini ve yine şu an hayatımda olan kişiyi bundan 2 ay kadar önce baktığında söylemişti

Fal sepetinde kimlere baktirdiniz
Yeni yorumcu gelmiş Ebru diye ona baktırdım harika.. sesli bakıyor tarot ve kahve bakıyor.. ben ikisinden de baktırdım farklı hesaplarımdan ikisinin de yorumu hemen hemen aynıya çıktı ve kadın gerçekten hissiyatla bakıyor.. Bir Nesibe daha geliyor diye bir arkadaş övdü o kızı bende baktırdım pişman olmadım..

Kizlarrr yardim iyi bir falci ya da buyu muska yazan bir hoca ariyorum istanbulda.bana medyum elifi tavsiye ettiler.2 kez telde fal bakti iyiydi ama ben muska yazdircam giden varmi acil yazin nolur...
Medyum elifi ben instagramda buldum.
0507 0657211teli

Tavsiye varsa harika olur bende baktırmak istiyorum. Medyum Gizem baya övülmüş ama karar veremedim. Kime baktırsam?

Back
X