Ben baktırdım iki kişiye ikisi de iyiydi yağmur durum analizini çok iyi yaptı geçmişi bildi. Efsanın dediklerini yaşadım. Binnaz ablada damla aksoy çok iyi aklımda kalanlar bunlarFal sepetinde fal baktiripda cikan var mı ?
Yagmurun dedikleri ciktimiBen baktırdım iki kişiye ikisi de iyiydi yağmur durum analizini çok iyi yaptı geçmişi bildi. Efsanın dediklerini yaşadım. Binnaz ablada damla aksoy çok iyi aklımda kalanlar bunlar
yağmurun dedikleri çıkmadı bu arada zeusta iyi zusun dediklerini kısmen yaşadım. Ama enerjimiz tuttu nedir efsanın dediklerini harfiyen yaşadım...Yagmurun dedikleri ciktimi
Peki rezzana baktirdin miyağmurun dedikleri çıkmadı bu arada zeusta iyi zusun dediklerini kısmen yaşadım. Ama enerjimiz tuttu nedir efsanın dediklerini harfiyen yaşadım...
Efsanin her dedigini yasadin mi ne kadar uzak gelecegi bildi bide kucuk seylerimi buyuk seylerimi bildiyağmurun dedikleri çıkmadı bu arada zeusta iyi zusun dediklerini kısmen yaşadım. Ama enerjimiz tuttu nedir efsanın dediklerini harfiyen yaşadım...
Yeni yorumcu gelmiş Ebru diye ona baktırdım harika.. sesli bakıyor tarot ve kahve bakıyor.. ben ikisinden de baktırdım farklı hesaplarımdan ikisinin de yorumu hemen hemen aynıya çıktı ve kadın gerçekten hissiyatla bakıyor.. Bir Nesibe daha geliyor diye bir arkadaş övdü o kızı bende baktırdım pişman olmadım..Fal sepetinde kimlere baktirdiniz
Fal sepetinde kimlere baktirdiniz
Yenilerden Ebru var dün gelmiş sanırım ondan önceki gün Nesibe'de sıra bekliyorduk o 20 ye bakıyor diye attım çok şey bildi.. Nesibe yi aratmadı desem yeridirÇoğu falcıyı denemişimdir orada, belki yenilere bir baktırmadım o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?