N niliferrr Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 193 51 323 Düzce 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi niliferrr #1 24 yalında balık burcuyum yıldızname olur kahve falı olur, falıma bakacak kişi arıorum
B Bilmemkiii Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2014 5 0 1 Denizli 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi niliferrr #2 Telefonda bile kahve falı bakabiliyor denizlide ben tarot bakmayı bilen birisini arıyorum denizlide olsa süper olcak
Telefonda bile kahve falı bakabiliyor denizlide ben tarot bakmayı bilen birisini arıyorum denizlide olsa süper olcak
N niliferrr Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 193 51 323 Düzce 18 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi niliferrr #3 Bilmemkiii .!.: Telefonda bile kahve falı bakabiliyor denizlide ben tarot bakmayı bilen birisini arıyorum denizlide olsa süper olcak Genişletmek için tıkla... sen nerelisin canım?
Bilmemkiii .!.: Telefonda bile kahve falı bakabiliyor denizlide ben tarot bakmayı bilen birisini arıyorum denizlide olsa süper olcak Genişletmek için tıkla... sen nerelisin canım?
B Bilmemkiii Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Haziran 2014 5 0 1 Denizli 19 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi niliferrr #4 Denizliliyim ve denizlide oturuyorum
B Bant Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2014 57 6 13 Ankara 13 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi niliferrr #5 Bulursan banada haber ver
A andtheoscargoesto Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Kasım 2015 20 1 86 39 18 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi niliferrr #6 denizlide yok ama telefondan çok iyi fal bakan biri var tanidiğim , paylasabilrim numarasini
TospaAnnesi Emir Ayaz'ın Annesi ♡ Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2015 1.684 4.776 133 29 18 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi niliferrr #7 andtheoscargoesto .!.: denizlide yok ama telefondan çok iyi fal bakan biri var tanidiğim , paylasabilrim numarasini Genişletmek için tıkla... Bnde bole seylere merakliyim yaa ucreti filan nedir ?
andtheoscargoesto .!.: denizlide yok ama telefondan çok iyi fal bakan biri var tanidiğim , paylasabilrim numarasini Genişletmek için tıkla... Bnde bole seylere merakliyim yaa ucreti filan nedir ?
majesteleri Guru Kayıtlı Üye 18 Haziran 2009 925 1.243 313 19 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi niliferrr #8 *YÜREĞİN KABARMIŞ *KÖTÜ NİYETLİ BİRİLERİ VAR ETRAFINDA. *DOĞURGAN ÇAĞINDAYSAN HANENE GÜNEŞ DOĞACAK. *BEKARSAN KISMET, BALIK. AT, MURAT. *MAL GELECEK, MAL GİDECEK VB... Ne duyacağınız belli. Niye kafanızı meşgul ediyorsunuz. Kendinize güzel meşgaleler bulun.
*YÜREĞİN KABARMIŞ *KÖTÜ NİYETLİ BİRİLERİ VAR ETRAFINDA. *DOĞURGAN ÇAĞINDAYSAN HANENE GÜNEŞ DOĞACAK. *BEKARSAN KISMET, BALIK. AT, MURAT. *MAL GELECEK, MAL GİDECEK VB... Ne duyacağınız belli. Niye kafanızı meşgul ediyorsunuz. Kendinize güzel meşgaleler bulun.