Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aranızda duru görü bakımı yapan var mı ?
Duru görülerim konunuzun kapanacağını ve muhtemelen banlanacağınızı söylüyor.Aranızda duru görü bakımı yapan var mı ?
Duru görülerim konunuzun kapanacağını ve muhtemelen banlanacağınızı söylüyor.
Banlanacak birşey yok sıkıntı değil olursadaDuru görülerim konunuzun kapanacağını ve muhtemelen banlanacağınızı söylüyor.
Müşteri topluyorum. Duru görüm gerçekleşirse herkesi özele çağıracağım. Ticari zeka desen o da var.Bedava is yapip piyasayi daraltma bacimsu.
Ekmek aslanin ağzında yeminle, kaptin resmen müşterimi, boyle esnaflik olmaz olsunMüşteri topluyorum. Duru görüm gerçekleşirse herkesi özele çağıracağım. Ticari zeka desen o da var.
Konu yanlış yerde, o nedenle. Fal için ayrı bir bölüm var. Oraya bakabilirsiniz.Banlanacak birşey yok sıkıntı değil olursada![]()
Var, ama dolar ya da evro ile bakıyorum![]()
Duru görü neymis bi anlat banlanmadan, olmadi parasi iyiyse o alana yöneliriz.Banlanacak birşey yok sıkıntı değil olursada![]()
Buda bir falcılık bir nevi çıkana kadar ama haklısınKonu yanlış yerde, o nedenle. Fal için ayrı bir bölüm var. Oraya bakabilirsiniz.
Paranormal olarak hissetme gibi birşey beş duyu olmadan vs.Duru görü neymis bi anlat banlanmadan, olmadi parasi iyiyse o alana yöneliriz.
Eee o kadar duru görmenin bir bedeli olmalı amaİts so much for me bari TL olsaydı
![]()
Var, ama dolar ya da evro ile bakıyorum![]()
Dolar şu sıralar değer kaybediyor kendi ülkesinde :) o yüzden görülerinizi kıymetli madenlerle şeyedin.Iban yolluyorum, cok duru bakarim, seansim 789 dolares.
Ama biz ne zaman birazcık eğlensek hemen buradasınızDolar şu sıralar değer kaybediyor kendi ülkesinde :) o yüzden görülerinizi kıymetli madenlerle şeyedin.
Şaka bir yana da hatunlar konuları doğdu bölümlere açmak gerekiyor.
Ben her zaman altinciyim ama simdi bi ceyrek at desem temelli kacacaktiDolar şu sıralar değer kaybediyor kendi ülkesinde :) o yüzden görülerinizi kıymetli madenlerle şeyedin.
Şaka bir yana da hatunlar konuları doğdu bölümlere açmak gerekiyor.
3 harflilerle takilanlari diyorsunuz yani, o zaman Memiş'i oneririm onun üstüne tanimam.Buda bir falcılık bir nevi çıkana kadar ama haklısın
Paranormal olarak hissetme gibi birşey beş duyu olmadan vs.
Ama benim vazifem bu, eğlencenin ortasına dinamit koyucuyumAma biz ne zaman birazcık eğlensek hemen buradasınız![]()
Yok bundan gitmezsiniz de, konu sahibi G Gokce B şayet ücretli fal baktırmak istiyorsanız sitemizde para karşılığı fal bakmak yasak, sizden para talep eden olursa lütfen bize bildirin.Ben her zaman altinciyim ama simdi bi ceyrek at desem temelli kacacakti
Banlamayin bizi olur mu![]()
Eee o kadar duru görmenin bir bedeli olmalı
Pek 3 harflilerle takılmak gibi birşey değil3 harflilerle takilanlari diyorsunuz yani, o zaman Memiş'i oneririm onun üstüne tanimam.