Fal

MedyumSelena'ya baktırabilirsin tellwe.com'da ama sıra biraz yavaş ilerleyebilir, bekleyebilrsin.
Valla kime baktircam bilemedim. Çünkü hemkimseyi tanımıyorum hemde çok düşkünü m fallar a. Napcam ben simdii

Yani nazar değdirmiyim ama aylar önce bi su falı bakmıştı bana Selena, olacakları tek tek tek bilmişti.

Hımmm. Si.Şimdiye kadar çok baktirdim tetellwede.ama iyisini bulamadım.biraz kiraze12 den memnun kaldım.

İstersen Yiğit'i de deneybilirsin, telde bakıyor.
Şöyle söyliyim, olan durumları bilebilir ama mesela senin birine ne hissettiğini bile tam olarak bilemiyor, bırak karşı tarafın ne hissettiğini bilmeyi.
Yani isim verebilir, durumları söyleyebilir, ondan sonra nabza göre şerbet vermeye başlıyor. Bir de herkese aynı şeyleri sallıyor gibi hafif. Misal ben evliliğe karşı bi insanım. İdeolojik olarak. Ezberlemiş ama malum cümleleri, bana bile şey demişti bi kere "işte bu aralar yüzük takacaksınız" =D
Hee annemgillerden istemeye gelecekler, sonra da yüzük takacaz=D

Allah iyiligini versin
çok güldüm. Yaa bi Umutla gdyo ruz. Boş çıkınca üzülüyor ininsan.uzulmek istemiyorum

Allah iyiligini versin
çok güldüm. Yaa bi Umutla gdyo ruz. Boş çıkınca üzülüyor ininsan.uzulmek istemiyorum

Bence Selena'ya yolla o zaman bi fal. Pahalı olmayan falları var, hangi fala bakarsa baksın iyi bakıyor o çünkü kendi kartlarıyla, açılımlarıyla destekliyor.

Soyle takir takir soyleyecek herseyi. Ama öylesi bana denk gelmezgelmez.simdi birisi çıksada sana fal bakayım dese.cdese.cok meraklandim. Malum yeni ilişki nin heyecanı beni fallar a itiyor. ;)

Bir de binnazabla.com'da Selin İmer var, o da mevcut durumu çok iyi analiz ediyor. Eğer mevcut durumla ilgili soru işaretlerin varsa ona da yollayabilirsin. Hatta benim de yollayasım var ona bu aralar.

tellwe, falımpir vs faso fiso:) gebze tarafında oturan ve gitmek isteyen varsa süper bir falcı önericem, memnun kalırsınız kesinlikle, ünlülerin falıcısı,

bende fal delisiyimdir. öyle ki medyum keto'nun iyi bir kazığını yedikten sonra dedim bu işi kenar kafelerde daha iyi yapıyorlar. gerçektende öyleymiş. kadıköyde katina kafe var. orada ketonun gazabına uğrayınca ücretsiz yeliz hanıma aldılar beni. ayna falı baktırdım. fakat sonraları ucuz diye katina baktırmaya başladım. Kendisi isim bile veriyor. fallarıda sembol serkan gibi kısa değil. gayet anlaşılır ve net. isim olay akışları tutuyor. fakat oradan ayrılmış. kendisine kendim kadar kefilim. birde ebced füsun var. kesinlikle iyidir. ona da gözüm kapalı kefilim. ebced pahalı gibi duruyor ama inanın değiyor. yeliz hanım kafeden ayrılınca füsuna baktırdım. ve çok memnun kaldım. yani ne füsun ne yeliz reklam değil.

Back
X