- 20 Ağustos 2011
- 6.389
- 980
- 398
- Konu Sahibi Siyah Kugu
karşılıklı fallaşabilirm 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ay ciddi misin ?Canim boyle birazcik uzun paltolu bir erkek var. Twitter gbi bi yerden seni uzun zamandir gozlemliyor. sana bi ilgisi var bu kisinin isminin ya da soyisminin icinde e harfi olabilir.
bi de bu sene cok caliscagin bi donem olacak (gozluk kullaniyor musun?) ve kanatlarini acmis kartal gibi bi kus gordum bu da devlet dairesinde yuksek bi mevkidir. Bilemiyorum okul durumun ne ama istedigin bi ise ya da istedgin okula gireceksin.
ya ay ciddi misin ?
ben baya inanırım fala.
ya emre diye birisi vardı çocuk uzun süre peşimi bırakmadı hasta ve hiç yüzyüze gelmedik acaba o mu.
bu sene istediğim bölümü (anestezi) kazandım :) ve çok yorulacağım galiba..
evet ya hasta adam görmeden etmeden taktı beni kafasınaAy cok da inanmaben sadece gordugum sekilleri yorumluyorum bazi kisilere tutuyor sadece ama ciddi bi sekilde fal bakmiyorum oyle moral olsun diye yazdim :) ama emreyi tutturduguma sevindim ahaha ya adamin yaninda bildigin twitter kusu gordum
twitterdan mi yaziyordu size
8 Mayısta yüklemişsin o zamana göre yoruyorum falını..Eki Görüntüle 1828753 Eki Görüntüle 1828748 Eki Görüntüle 1828749 Eki Görüntüle 1828751 Fal bilen kızlar yorumda yapar![]()
peki çıkan var mı?Teşekkürler Zaman aşımına girmiş bir fal oldu.Tekrar teşekkürler.![]()
Ne demek canım bana özelden çıkanları söyle canım hem muhabbet etmiş oluruzevet iki fincanımın yorumu yaşadıklarımı sunmuş.Çok teşekkürederim ağzına sağlık.![]()
Hemen hemen hepsi çıktı diye bilirimNe demek canım bana özelden çıkanları söyle canım hem muhabbet etmiş oluruz![]()
tamam canımmHemen hemen hepsi çıktı diye bilirimbu naçizane ikonu ödül olarak kabul edersen sevinirim.
![]()
haeyyyyy mesajlara bakHemen hemen hepsi çıktı diye bilirimbu naçizane ikonu ödül olarak kabul edersen sevinirim.
![]()
yaaaaa nolur bak yaaaa valla bida bakmam falllHemen hemen hepsi çıktı diye bilirimbu naçizane ikonu ödül olarak kabul edersen sevinirim.
![]()
yorum yapıyorum bir kadınla bir adam için karşı karşıya gelmişsin bu kadının destekcileri çok adam tarafından . kadının kendi ailesinden biri de arkasında başı kapalı bir bayan annesi olabilir. sen onların karşısındasın adamın yüzü sana dönükEki Görüntüle 1828753 Eki Görüntüle 1828748 Eki Görüntüle 1828749 Eki Görüntüle 1828751 Fal bilen kızlar yorumda yapar![]()