Falcı önerisi/Bursa

sselenaykaraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2021
5
0
1
24
Merhaba arkadaşlar fal ya da tarot deneyim ve önerilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum :) önceliğim bursa ama online da baktırabilirim

Son düzenleme:
Arkadaşlar bursada tanıdığım falcıları yazacağım size. Sizlerden de ricam olacak, bana da güvenilir bir hoca lazım büyü bozulacak.
1- bursada umut u bilmeyen yok ama 2 yıl önce fiyatı 2 bin liraydı. Randevu almak çok zor, dedikleri çıkıyor mu çıkıyor evet
2- çarşambada Müjgan büyü yapma ve bozmada iyi değil ama falda iyi, cicim pastanesinin üstünde oturuyor arada giderim
3-başarandaki Ayşe bırakmış ama zaten son zamanlarda dengesizdi, oğlu avukat çıkınca tamamen bıraktı
4-özlücede Venüs Ceyda uğurlu ünlülere bakıyor bilinçaltı okuyor Onada arada baktırırım.dedikleri çıkıyor Google adını yazınca çıkıyor bilgileri
5- turuncu fal Cafe Rosa iyidir tavsiye ederim dedikleri çıkıyor instagramda turuncu fal Cafe yazınca çıkıyor
6-teleferik tarafında Asuman var hiç bir dediği çıkmadı
Şuan aklıma gelenler bunlar sizdende büyü bozacak hoca rica ediyorum. Bu yüzden üye oldum. Yardımcı olursunuz inşallah

Arkadaşlar bursada tanıdığım falcıları yazacağım size. Sizlerden de ricam olacak, bana da güvenilir bir hoca lazım büyü bozulacak.
1- bursada umut u bilmeyen yok ama 2 yıl önce fiyatı 2 bin liraydı. Randevu almak çok zor, dedikleri çıkıyor mu çıkıyor evet
2- çarşambada Müjgan büyü yapma ve bozmada iyi değil ama falda iyi, cicim pastanesinin üstünde oturuyor arada giderim
3-başarandaki Ayşe bırakmış ama zaten son zamanlarda dengesizdi, oğlu avukat çıkınca tamamen bıraktı
4-özlücede Venüs Ceyda uğurlu ünlülere bakıyor bilinçaltı okuyor Onada arada baktırırım.dedikleri çıkıyor Google adını yazınca çıkıyor bilgileri
5- turuncu fal Cafe Rosa iyidir tavsiye ederim dedikleri çıkıyor instagramda turuncu fal Cafe yazınca çıkıyor
Şuan aklıma gelenler bunlar sizdende büyü bozacak hoca rica ediyorum. Bu yüzden üye oldum. Yardımcı olursunuz inşallah
Bir de altıparmak ta Yasemin var iskambil falan bakıyor ama 3 kere gittim hiç bir dediği çıkmadı.evine giderken de öte beri isteyip durdu.
.
Özlücede aysun var taşlarla bişeyler yapıyor ama %50 çıkıyor dedikleri.
.
Aklıma geldikçe yazarım yine

Bundan 15 sene once Altiparmak'ta kahve fali bakan bir kadin varmis bir arkadasim soylemisti ona yillar sonra dedikleri cikmis ama hicbir sey hatirlamiyor oradan tasinmis da olabilir tabi. Tek hatirladigi kadinin esi evdeymis, o yapip getirmis kahveleri. Duyan var mi bu civarda eskiden kahve fali bakan birini? Kendi evinde bakiyormus

Umutun numarasi var mi?

Back
X