Falci yüzünden kafayı yiycem yardım edin

Nayro

☕️
Pro Üye
Anneler Kulübü
8 Temmuz 2012
1.434
966
323
.........................................

Son düzenleme:
Ve ben ertesi gun o falciya gittiğimde yerinde bulamadım onu

Evet kızlar 2 yıllık bı beraberliğim ve ciddi öylesine değil yani neyse konuya geciyorum ablam geçenlerde bı falciya gitmiş sürekli gittiği Cafe ye ancak falcisini orada bulamayınca sadece bı günlüğüne orada olan bı falciya baktirmis ve Falci ona kız kardesinin bir birlikteliği var kız kardesinin bas harfi X sevgilisinin de x demiş benim diğer harflerime bilmiş ve kız kardesin evlilik disi hamile kalacak ve aldırma zamanı geçtiği için aldiramayipp intihar edecek demiş. Nasıl bir şeydir bu ya tamam bı beraberliğim var ve bişeyler yaşanıyor ama bakireligime zarar verilmeden yuzeysel olarak. Ablam bunu bana söyledikten sonra oluyorum korkudan birliktelik düşünmüyorum kesinlikle ama psikolojik olarak korkuyo ından mesela ayın 5 inde hasta olmam gerekirken 9. Da oldum hamileyim sanip her gece psikolojik olarak geceleri ağlıyodum ve 9. Hasta oldum hastalığım bitti suan ama hala korku var icimde acaba suan hamilemiyim diye. Fal da su sekilde ben hamile olduğumun farkına varmayacakmisim vardığım zaman da is isten gecmis olup intihar edecekmisim adam Ekim aylarına denk getirmiş bu olayı psikolojim bozuldu uyku uyuyamiyirum. İcini rahatlatın kızlar

Gecikme nedenin stres olabilir..Ama çok kafana takıyorsan kendi kendini yiyeceğine eczaneden test al..
Ayrıca o falcı kız seni tanıyan biri olabilir ve ya sevgilini tanıyan biri..Geleceğe dair bu kadar kehanette fazla.. O falcıyı boş ver sen kendine bak,test al rahatla.

Bir de özel hayatın seni ilgilendirir tabi asla yargılamam ama madem ilişkin var bundan sonra gebelik önleyici tedbirler al ciddi ciddi al...

Gecikme nedenin stres olabilir..Ama çok kafana takıyorsan kendi kendini yiyeceğine eczaneden test al..
Ayrıca o falcı kız seni tanıyan biri olabilir ve ya sevgilini tanıyan biri..Geleceğe dair bu kadar kehanette fazla.. O falcıyı boş ver sen kendine bak,test al rahatla.

Bir de özel hayatın seni ilgilendirir tabi asla yargılamam ama madem ilişkin var bundan sonra gebelik önleyici tedbirler al ciddi ciddi al...
Falciyi ablam da ilk defa gördü bir günlük orada olan bı falciymis. Canım iliskim yok adette oldum ama insan klozet kenarından bile hamile kalinabiliyo cinsel iliskim yok

akşam ne yediğini de söylemiş mi falcı

canım fala inanma falsız kalma

falca hacı hoca vs vs

kimse bu kadar ayrıntılı geleceği bilemez

muhtemelen bu falcı seni tanıyan ya kafaya alan ya da bundan çıkarı olman birisidir

ya da ablan sevgilinle aranda cinsel bir birliktelik olmasın diye (.öyle bir şeye karşıysa) seni korkutmak için söylemiştir

akşam ne yediğini de söylemiş mi falcı

canım fala inanma falsız kalma

falca hacı hoca vs vs

kimse bu kadar ayrıntılı geleceği bilemez

muhtemelen bu falcı seni tanıyan ya kafaya alan ya da bundan çıkarı olman birisidir

ya da ablan sevgilinle aranda cinsel bir birliktelik olmasın diye (.öyle bir şeye karşıysa) seni korkutmak için söylemiştir

Tanıması mümkün değil ablamda öyle bişey yapmaz hata bugün yeni bitiyo adetim ama korku var icimde hamileyken adet görenler falan da varmış ya anlayacağınız manyadim ben

çok düşük bir ihtimalden bahsediyorsun hem tam anlamıyla birleşme yaşamamışsınız hem adet olmuşsun, içinde korku bir test yaptır canım için rahatlasın falcının dediklerini de unut bence hemen onlar neler neler diyor da kaçı gerçekleşiyor ooooo

Falciyi ablam da ilk defa gördü bir günlük orada olan bı falciymis. Canım iliskim yok adette oldum ama insan klozet kenarından bile hamile kalinabiliyo cinsel iliskim yok

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama yok klozet kenarından yok iç çamaşırıma değdi.. falan diyen yalan söylüyordur..Yani kendi adıma konuşayım ben inanmam..Millet yıllarca her gün yapıyor da hamile kalmıyor..Neyse boş ver bunları...

Adetin 3-4 gün gecikmesinde sorun olmaz, normal olduysan yani daha az falan değilse boşuna huzurunu kaçırma.. adetin bitsin 1hafta geçsin git bir test al rahatla derim. Falcıyı kafana takma,varsa bir art niyet merak etme elbet çıkar..

Kızlar hamile değilim bahsettigim şey korku ya falının dediği çıkarsa benim psikolojim bozuldu bana falciya inanmamam gerektiğini söyleyin piskopos olarak rahatlatın :) cinsel manada kendime güveniyorum yasım da 19 20 olcam

falcıya gidenleri hiç anlamıyorum..onlar kimki geleceği bilecekler..bilemez ama yarın ölecek dese inanacak mısınız.. boşa günaha girmeyin Allah aşkına kafanızıda böyle şeyleri takmayın...

geleceği bildiğini iddaa eden birine bu kadar çok itibar edersen,sonun da onun söylediklerini yaşamayacağın ne malum?
vazgeçin şu falcılardan yaaa kendilerine hayırları yok bir de ağızlarından iyi bir şeyler dökülse...:ssz:

baska bi falciya baktir, eminim o apayri seyler gorucektir senin icin, cunku hepsi sacma, iyi seyler soylese umut oluyo diye baktiririrm ben ama kotu seyler deyincede boyle psikopata bagliyoru iste.. ekim mi eylul mu ne zamana dediyse, cok az zaman var 3 ay de en fazla, ve bebek aldirma en gec 24 haftalikken oluyo, 6 ay.. yani bunlarin cogu gerceklesse bile, sen hamile kalipta artik cok gec olana kadar eylul coktaaan gelip gecer ki falci sacmalamis zaten, o yuzden takma guzelim, sadece dikkat et o konularda kendine stres yaratmamak icin yeter..

Zamaninda gitmedigim falci kalmadi. En dandiginde bile bu ifadeye rastlamadim.

Bana sanki ablan seni uyarmak amacli boyle birseyi uydurmus gibi geldi. Aksine asla inanmam!

baska bi falciya baktir, eminim o apayri seyler gorucektir senin icin, cunku hepsi sacma, iyi seyler soylese umut oluyo diye baktiririrm ben ama kotu seyler deyincede boyle psikopata bagliyoru iste.. ekim mi eylul mu ne zamana dediyse, cok az zaman var 3 ay de en fazla, ve bebek aldirma en gec 24 haftalikken oluyo, 6 ay.. yani bunlarin cogu gerceklesse bile, sen hamile kalipta artik cok gec olana kadar eylul coktaaan gelip gecer ki falci sacmalamis zaten, o yuzden takma guzelim, sadece dikkat et o konularda kendine stres yaratmamak icin yeter..

1. Falcı saçmalamış
2. Hiç 24 ay olur mu, 6 aylık bebeğe kıyılır mı ? :50: Yasal kürtaj en geç 10. haftada yapılır....

1. Falcı saçmalamış
2. Hiç 24 ay olur mu, 6 aylık bebeğe kıyılır mı ? :50: Yasal kürtaj en geç 10. haftada yapılır....

ozur dilerim, ben ingilterede yasadigim icin, ona gore yazmisim burda 6 ay :S, turkiyede o kadar erken oldugunu bilmiyorum, ama yinede eylul gecmis oluyo 10 haftada :p kurtaji desteklemiyorum, falcinin dediklerinin sacma oldugunu soylemeye calismistim, kusura bakmayin :50:

Bana kalirsa; falciya gitmek bir yanlis, senin bu sekilde bir iliski yasaman ayri bir yanlis, boyle birine inanmak baska bir yanlis. Gaybi Allah’tan baska kimse bilemez :50:

Ablam yapmaz öyle şey arkadaşları da varmış falda hepsi ardı beni dikkat et böyle böyle diye Allah korusun inanmamak lazım dımı bir de sadece bı günlük oradaydı

Falci kimligine burunmus bir insanin soylediklerinden bu kadar cok etkilenecek kadar saf biri misin?

Valla envai çeşit falcıya gittim hepsinin söyledikleri hava civa oldu o yüzden çok dikkate almıyorum. Ha bu şekilde korkarsan fal değilde psikolojide kendini gerçekleştiren kehanet vardır yani halk arasında korktuğun başına gelir diyee tabir edilen bu olabilir belki.

Canım bizde böyle kızlarla eğlencesine kahve falı falan baktırırdık ben de önce bazı şeylerin etkisinde kalırdım.Çok saçma hepsi tam tutmuyorki arada işte atıyor tutarsa tutuyor.Bunu kafana takma bence ben de dediğim gibi çok takardım.Ama gaybı Allah'tan başka kimse bilemez.Dua et bol bol. Hem inanarak ayrı bir günaha girmiş oluyorsun bunun saçmalık olduğunu düşün fal de inanma geç.

Back
X