Falci yüzünden kafayı yiycem yardım edin

Gecikme nedenin stres olabilir..Ama çok kafana takıyorsan kendi kendini yiyeceğine eczaneden test al..
Ayrıca o falcı kız seni tanıyan biri olabilir ve ya sevgilini tanıyan biri..Geleceğe dair bu kadar kehanette fazla.. O falcıyı boş ver sen kendine bak,test al rahatla.

Bir de özel hayatın seni ilgilendirir tabi asla yargılamam ama madem ilişkin var bundan sonra gebelik önleyici tedbirler al ciddi ciddi al...

her falcının dediğiyle kendi psikolojinizi bozmayın..korunun

Fal eğlence amaçlıdır çok takma kafana o falcının dediklerini. Korunmayı unutma dikkatli ol o falcıyıda daha fazla aklında tutma.

Falcı intihar edecek dedi diye değil de
Bunları düşünürken psikolojini bozup intihar edersin .
Bu kadar takılma bu fal konusuna
Her falcının her dediği de çıkmıyor
Çıkartabilen nadir falcılar var sadece .

Bence ablan bilerek öyle söylemiş senin iyiliğin için, bu korku umarım iyi bir şeylere vesile olur

benim çalıştığım yerde çok iyi fal bakan bir bayan vardı, geçmişin ve anınla ilgili her şeyi söylerdi.
öyle falcı falan da değil parayla yapmıyor bu işi ve eğitim durumu işi falan çok iyi kadının,
zaten kolay kolay da kimseye bakmaz ama çok özel durumlarda bakar.

ama sadece anı ve geçmişi bilebiliyor.. geleceği bilebilecek biri varsa o olurdu ben bundan eminim..

gelecek biraz da seçimlerle ilgilidir. yani sevgilinin ve senin ismini bilmesi, geçmişinle ilgili bir şeyleri bilmesi geleceğini bilmesi anlamına gelmez.

ilişki yaşamadım yaşamayı da düşünmüyorum taa ki evlenene kadar. ama intihar falan inasanı korkutuyo yani sıırf hamile kalmak değil allah yaşatmasın da ne bilim öloüm korkusu neyse daha iyyiyim takmıyorum artık fazla bi daha da asla gitmiycem ilginiz için hepinize teşekkür ederim

Yok artık ya bir falcının dediklerini bu kadar kafaya nasıl takabiliyorsunuz?
Fal bu adı üstüne bende kahve falı bakıyorum hatta baktırıyorum ama o an dinliyorum mutlu oluyorum
Ertesi gün sor falcı ne dedi hatırlamam bile.
Arkadaş ortamında çok bakarız birbirimize ama hepsi makara olsun diye bazılar falımın çıktığı söyler bende saçmalayın ya ne dedim ki çıktı atmışım tuttu derim.
Fal bir derece terapi gibi gelir önemli olan kendimizi iyi hissetmek gerekir.
Yoksa gerisini ALLAHtan başkası bilemez

takma bunları kafana..geleceği Allah'tan başka kimse bilemez ...falcı bunları söyledi diye olacak mı sence???inanmayın bu şarlatanlara olayı ilginç hale getirmeye çalışmıştır entrika katarak ...kızlar Allah aşkına gitmeyin şunlara fal baktırmaya ya valla psikolojiniz ister istemez etkileniyor ..ben illa bakayım diyene bile baktırmam bir ortamda denk gelince ..çok büyük günah zaten ...kendinize eziyet bak haline...birşey olmaz stresten gecikiyordur adetin ..rahatla biraz :34:

Back
X