Falcıııı?

kızlar kadıköyde kuru kahveci selim türk kahvesinde falcı müzeyyen varmış o kafeye giden var mı?

arkadaşım,,bu tarz şeylere inanmayın geleceği ancak allah bilir.allah tan başka hiç kimse geleceği bilemez.fakat geçmişin için 10 sallarlar 3-5 tutar aaaaaaaaaa deriz......... Yapmayın günah işlemeyin.fal baktırdıktan sonra allah a şirk koşmuz oluyorsunuz.benden söylemesi...........

arkadaşım,,bu tarz şeylere inanmayın geleceği ancak allah bilir.allah tan başka hiç kimse geleceği bilemez.fakat geçmişin için 10 sallarlar 3-5 tutar aaaaaaaaaa deriz......... Yapmayın günah işlemeyin.fal baktırdıktan sonra allah a şirk koşmuz oluyorsunuz.benden söylemesi...........

Bizimki sohbet muhabbet yanında ufak bir eğlenceden ötesi değil yani öyle işimiz falcılara falan kalmış havasında değiliz allaha şükür her zaman allahıma duamı ederim bir şey isteyeceksem dileyeceksem ondan diler isterim ki bu kimseyi ilgilendirmez, ama uyardığınız için yine de teşekkür ederim.

bizimki sohbet muhabbet yanında ufak bir eğlenceden ötesi değil yani öyle işimiz falcılara falan kalmış havasında değiliz allaha şükür her zaman allahıma duamı ederim bir şey isteyeceksem dileyeceksem ondan diler isterim ki bu kimseyi ilgilendirmez, ama uyardığınız için yine de teşekkür ederim.

canım anlıyorum seni..... Benim niyetim kötülemek değil kırdı isem özür dilerim.fakat falcı anlatacak 3-5 tane tutturacak ve sen aaa doğru söylüyor dediğin anda bile şirk oluyor.o yüzden seni uyarmak istedim. Fakat senin hayatın sen nasıl istersen öyle yaşarsın:)

canım anlıyorum seni..... Benim niyetim kötülemek değil kırdı isem özür dilerim.fakat falcı anlatacak 3-5 tane tutturacak ve sen aaa doğru söylüyor dediğin anda bile şirk oluyor.o yüzden seni uyarmak istedim. Fakat senin hayatın sen nasıl istersen öyle yaşarsın:)

Biliyorum niyetinizin kötü olmadığını sadece uyarmak yardımcım olmak istediniz teşekkür ederim yinede :)

Back
X