fal için çok teşekkürler..
Canim benim öncelikle annen icin cok üzüldügümü bilmeni isterim. 6 yil olmus ama tekrar tekrar basin sagolsun...
canım; falın beni şaşırttı çünkü gerçekten söylediğin çoğu şey çok doğru çıktı..aşk, evlilik, işle ilgili daha fazla şey söyleyebilirsen memnun olurum eğer tabii öyle bir hissin varsa..? ben nolucam acaba

??
Ask´a dair: canim benim ilerleyen zamanlarda karsina biri cikacak ama bu kisi seni gercekten hak ediyor mu önce buna dikkat et ve önceliklerinden hic kimseye taviz verme.
Evlilige dair: falinda ic ice gecmis iki alyans görmüstüm dün yazmayi unutmusum, alyans evlilik anlamina gelir. "Gecmen gereken 4 asama var ve bu asamalarin sonunda da ulasmak istedigin bir erkek var. Ama bu erkegin kafasi cok karisik, ailevi problemleri var ve ayrica bu erkege baski yapan yasli bir kadin var. Bu kadin da kisilik yapisi itibariyle agresif. O yüzden de o erkek bu kadinla konusamiyor. Bu kisi ile senin aranda da o kadin var ve sen bu yüzden bazi kisilere sirtini dönmüssün, tepkini belli etmek icin. O erkekle aranda bir darginlik var, kalbin kirilmis cok üzülmüssün ve hattaa cekip gitmeyi düsünmüssün, kafanda bir yol belirmis demişsin : böyle birisi yok,geçmişte de bu tarz birisi olmadı.." burada yazdiklarim ileride yasayacaklarin da olabilir. Aile büyüklerin araciligi ile tanisabilecegin biri de olabilir yani görücü usulü gibi.
Is´e dair: Etrafindaki insanlara dikkat et! zira seni gözetleyen, sürekli seninle ilgili birseyler ögrenmeye calisan biri var. Bu kisi cok sinsi ve icinden pazarlikli fesat biri. Senin yakininda olan bazi kisilerle baglantisi var demişsin : off kim acaba neden sürekli benimle ilgili birşeyler öğrenmeye çalışıyor ki? Burada bahsettigim, senden haber almaya calisan kisi de bir erkek. Fakat sana yakin olan bir kadin araciligi ile seninle ilgili haberler aliyor. Bu kadin ya calistigin yerden ya da oturdugun mahalleden biri. Kimseye fazla güvenme, özelini acma. Ayrica da kendine yakin gördügün biri!
Bir hedefin var fakat ona ulasmak icin ne yapman gerektigini tam olarak bilemiyorsun, tereddütlüsün demişsin: evet iş değiştirmek istiyorum ve nasıl yaparım nasıl bulurum bilemiyorum..evlenmek istiyorum ama ortada fol da yumurta da yok..birisi bile yok.. Eger degistirmek istiyorsan degistir, orada kalmak istemedigini biliyorum ve bunun sebebi de is ortaminda varligindan rahatsiz oldugun kisilerin olmasi. Seni o iste calismaya zorlayan etkenler oldugunu hissettim. mesajinda "nasil yapicam bilmiyorum" demissin. Bence aklindakileri kesinlestir. Sürekli istemedigin ya da rahatsiz oldugun bir ortamda bulunmak ruh sagligini olumsuz etkiliyor ve de etkileyecek. Yeni bir yol ciz kendine ama bunu yapmadan önce ne istediginden emin olmalisin. Hayatina müdahale etmek isteyen ve bunu her firsatta tekrarlayan kisiler oldugunu görüyorum. Hic kimseye bu firsati verme, hayat senin, yol senin, sen kararlilikla yürümeye basladiginda cukurlar arkanda kalir! Unutma ki insan yasadigi sürece, nefes aldigi sürece istediklerini yapma sansi vardir. Bol bol dua et! Önüne güzel bir firsat cikacak ama dikkatli olup iyi degerlendirmelisin. Sadece gelecege odaklan, gecmisi bosver. Hic kimseye boyun egme, sonucta senin de kisiligini ön plana cikaran ve seni sen yapan ideallerin isteklerin var. Ne zaman istersen, istedigin herseyi sorabilirsin. Gördügüm anda cevap yazarim.