- Konu Sahibi tourmaline
-
falıma bakabilir misiniz?
falıma bakabilir misiniz?
Merhaba, ben falinizi yorumladim, özel msj olarak göndermemi ister misiniz?
anne karnında bebek görmen ne demek ?
bir erkeğin nefsi uyanmış derken tam olarak ne kasttettin anlayamadım?
Rica ederim, aslinda fal bahane. Yükledigin fal fotograflarini görünce incelemek istedim. Senden hoslanan birisi var evet ama bu kisi ayni zamanda seninle bir beraberlik yasamak da istemis ama o kisinin güvenilir biri olmadigini gördüm yani o kisinin istedigi beraberlik daha cok cinsel anlamda. "Karsi koyamadigin seyler var" demekle kastettigim sudur ki: hayatinda bazi seyleri mecburen yasadigini düsünüyorsun hic mecbur olmadigin halde ve bazi seylerin canini sikmasina da engel olamiyorsun. Falina bakarken duygularinin cok yogun oldugunu hissettim , farkli bir enerji oldu. Biraz rahatlamali ve seni olumsuz etkileyen düsünceleri kafandan atmalisin. Anne karninda bebek de yeni bir baslangic anlamina gelir, duygusal anlamda bir gecis döneminde oldugunu görüyorum. Umarim hersey istedigin gibi olur
Canim özel mesajina istinaden yaziyorum; sen bana annen ile ilgili birsey anlatmadin cünkü ben yeni üye oldum ve msj sayim 100 e ulasmadigi icin özel msj bile atamiyorum. Ama hissettigim suydu; annen ile ilgili cok güclü ve yogun duygularin ve büyük bir özlemin var. Sanirim vefat ettigi icin öyle mi ?
fal için çok teşekkürler..
evet doğru..özelden de sana bir mesaj attım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?