Falıma bakabilir misiniz rica etsem ?

Ruby17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
164
1
48
Diğer
$Fotoğraf-0039.webp $Fotoğraf-0049.webp $Fotoğraf-0038.webp $Fotoğraf-0044.webp $Fotoğraf-0037.webp

kızlar bakarsanız çok sevirinim lütfen bir iki cümlede olsa duymaya ihtiyacım var.

Son düzenleme:
canm ben çok bilmiorum ama gördüğümü söliyim

sanki hayatında bi adam var ve seni çokl baskılıyo yapmak istediğin şeyleri bunun yüzünden yapamamışsın .en çok da ilişkine karışıyo gölge gibi üstünde kısa kısa yollların var .2 seçim yapman gerekiyo ikiside birbirine benzio bu seçimlerin ama gözünün önünde duran bir farkları var dikkat et birini seçersen üzülceksin birini seçersen ferahlıcaksın bir de sanki annenle baban yaşında 2 kişiyle belki onlar olabilir bilmiyorum bi sorun gözüküyor senden izlenmeye çalışılıo ama sen farkındasın. bu kdr canım umarım doru bakmışımdır:D

canm ben çok bilmiorum ama gördüğümü söliyim

sanki hayatında bi adam var ve seni çokl baskılıyo yapmak istediğin şeyleri bunun yüzünden yapamamışsın .en çok da ilişkine karışıyo gölge gibi üstünde kısa kısa yollların var .2 seçim yapman gerekiyo ikiside birbirine benzio bu seçimlerin ama gözünün önünde duran bir farkları var dikkat et birini seçersen üzülceksin birini seçersen ferahlıcaksın bir de sanki annenle baban yaşında 2 kişiyle belki onlar olabilir bilmiyorum bi sorun gözüküyor senden izlenmeye çalışılıo ama sen farkındasın. bu kdr canım umarım doru bakmışımdır:D

Teşekkür ederim canım benim çok sağol.Evet kısmen doğru gibi eline yüreğine sağlık :16:

bu fal bakmam sadece tek seferlikti öyle içimden geldi lütfen özelden msj atmayın fal bakmam için sevgiler...

Back
X