Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gordugum iki sey var, pek iyi bakamam:) ama sanki askerde biri var ve sen birinin yolunu bekliyorsun. Ayrica hayatindan bir erkek cikiyor sanki. Aileden birinin kadin hastaliklari var, daha yaslica anne gibi biri seninle konusuyor. ellerinin arasinda yuzun var, basin onune egik, sana nasihat veriyor sanki
Teşekkür ederim :)
Özel olarak beklediğim bir erkek yok ama evet bir erkek çıktı hayatımdan.. Askerde olan normal bir erkek arkadaşım var sadece, duygusal anlamda özel biri değil :)
Kadın hastalıkları hane içinde mi? :/
Aman başım öne eğilmez inşallah :)
Bir konusma var askerle ne anlamadim. Aile icinde evet bir kadin hastaligi. Annen ya da yaslica biri seninle sohbet ediyor aslinda. Ama beni dikkate alma iyi fal bakanlar oluyor genelde, belki onlar cevap veririler. Yalniz seni takdir ediyorum sabirla bekliyorsun falini biri yorumlasin diye, bir kac defa daha denk geldim cunku:)
Hemen başlıyorum sallamaya. Bakalım hisli miyim
Seni el üstünde tutan biri varmış, senin için hayırlı biriymiş ama biri ya seni ya onu tesiri altına almış ve engel olmuş bu kısmetli birlikteliğe. Sonrasında pişmanlık olmuş sende, kalpten dua etmişsin ve duan ya kabul olcak ya da dua ettiğinin değeri 5se değeri 10 olan bişeyle ödüllendirileceksin. Bu kişi kimse aranızda yol mesafesi var, ya da oluşmuş. Yeni bir başlangıç yapacaksın, ya bahsi geçen kişi ile birleşme, ya da daha hayırlı biri ile, orasını çözemedim tam. Hayatındaki kısır döngüden çıkacaksın. İsminin içinde A VE K harfi olan biri var tabağında, sanırım aşktan yana yüzünü güldürecek kişi bu kişi.
Aa çok teşekkürler :)
Evet öyle biri var aramızda mesafe de var, iyi biri hoş fakat o aşık ben değilim, görüşemiyoruz da netleştirmek için, tam kopamıyoruz da açıkçası gitgelliyiz, ben netleştirmeye çalışıyorum. Özellikle biri yok arada engelleyen, dolaylı etkiler var ama işsizlik, ailem, benim güvensizliğim gibi. Hayatımda evet kısır döngü var çıkmam lazım ama daha çok iş ile olmasını istiyorum bunun :) Ama illaki doğru, hayırlı bir aşk da lazım hayırlısıyla güzel olur umarım, belki iş-aşk birbirine vesile olur![]()
Beğenmene sevindim :) Aşk dışı konuları göremiyorum ben pek. Bir de fincanında bi sürü kalp vardı, ben de aşktan bahsettim sadece![]()