Arkadaşlar uzun zamandr fal bakıyorm kahve ve tarot karşılıklı fallaşalım ama falı çıkan kişiler gelsin. Sırf fal baktırmak için bakacaklar değil. Yani bilmeyip bilmiş gibi yapanlar oluyor derya abla kaave falı telwee den kopyala yapıştır yapanlar oldu birkaç kez...
bir aile buyugunle (kadın) bir konuda inatlasman var...aslında onu dinlesen iyi edersin...cunku mevzu o kadar pembe degil
Yine hanede bir aile dostu veya akraba yuzunden akıtacağın göz yaşı var...pusuda bekliyor sorun cikarmak icin...
Genel olarak falinda bu aralar devamli etrafiyla zitlaşan ve kendini negatif sekilde ortaya koymak zorunda hissettigini gordum ))
Fal istemez oylesine baktim ...kendimj deniyorum :)
bir aile buyugunle (kadın) bir konuda inatlasman var...aslında onu dinlesen iyi edersin...cunku mevzu o kadar pembe degil
Yine hanede bir aile dostu veya akraba yuzunden akıtacağın göz yaşı var...pusuda bekliyor sorun cikarmak icin...
Genel olarak falinda bu aralar devamli etrafiyla zitlaşan ve kendini negatif sekilde ortaya koymak zorunda hissettigini gordum ))
Fal istemez oylesine baktim ...kendimj deniyorum :)
Sevgilim le aramıza giren kadın yüzünden annem babamla tartışma oldu. Amcamın oğlu o pusula bekleyen inşallah sevgilim ile aram düzelir ağladım kaç haftasır kız bu aralar psikolojik olarak cokuntudeymv babamı ikna ettik serum getirip sevdiğimi ariycaz beni affeder mi sence? Ne olacak onu merak ediyorum :) olsun sen isteyince at bakarım kuzum