Falıma Bakanın Falına Bakarım

jun_jandi

İllede Sen
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
2.724
529
323
28
Tarot ve Katina bakıyorum

Eklentiler

• S0211021-min.webp
    S0211021-min.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 46
  • S0221022-min.webp
    S0221022-min.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 46
  • S0231023-min.webp
    S0231023-min.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 44
  • S0241024-min.webp
    S0241024-min.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 45
  • S0251025-min.webp
    S0251025-min.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 42
  • S0261026-min.webp
    S0261026-min.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 41
Bir konuda biriyle anlaşamadığın bir sorun yüzünden çıkmaza girmişsiniz. Kapana kısılmış gibi bu konuyu tartışıyorsunuz. Konuda haklı olduğun için karşındaki sadece susuyor ve bu seni daha fazla çıldırtıyor. Bir konuda işte olabilir yükselişe geçmek istiyorsun ama önünde engel var. Tartıştığın kişi sürekli yollarını kapatıyor.
İş yerinde seninle ilgili yüksek mevkii de olan birine hep farklı bilgiler veriliyor. Biten yada bitmek üzere olan ilişkin var.
Birini kırmışsın, gönlünü almaya çalışıyorsun. araba yada başka bir eşya almayı düşünüyorsun. Duyduğun bir olay canını sıkacak. Bu kadar sallayabildim :)

Bir konuda biriyle anlaşamadığın bir sorun yüzünden çıkmaza girmişsiniz. Kapana kısılmış gibi bu konuyu tartışıyorsunuz. Konuda haklı olduğun için karşındaki sadece susuyor ve bu seni daha fazla çıldırtıyor. Bir konuda işte olabilir yükselişe geçmek istiyorsun ama önünde engel var. Tartıştığın kişi sürekli yollarını kapatıyor.
İş yerinde seninle ilgili yüksek mevkii de olan birine hep farklı bilgiler veriliyor. Biten yada bitmek üzere olan ilişkin var.
Birini kırmışsın, gönlünü almaya çalışıyorsun. araba yada başka bir eşya almayı düşünüyorsun. Duyduğun bir olay canını sıkacak. Bu kadar sallayabildim :)
aşk falı mı genel tarot mu istiyrsun sağ ol çok doğru fal :)

Yaaa çok merak ediyorum :) Hemen bakamıyor musun. Kaçta bakarsın. Gamze-Balık-32
Canım eski geçmişine baktığımda aşk evliliği yaptığını görmekteyim ve geçmişinde sen veya eşin çok önemli bir hava veya deniz yolculuğu ve bazı gelişmeler yaşanmış...

Yakın geçmişine baktığımda ise evliliğinle alakalı çok güzel şeyler yaşamışsın... Çalışıyor musun okuyor musun bilmiyorm ama sen veya eşin kariyerinde yükselme yaşamış...

Şu anki durumuna baktığımda yine işle alakalı güzel haberlerin var ve seyahat var...

6 aylık geleceğine yani yakın geleceğine baktığımda sana hamilelik görmekteyim...

6 ay sonra geleceğine yani uzak geleceğine baktığımda ise uzun zamandır beklediğin şeyin olacağını, ve tekrar hamile kalıp yuvanı renklendireceğini görmekteyim...

Ufak şeylerden mutluluk çıkaran birisin...

Sen ve eşin en iyi anne ve baba modelisiniz...

Eşin ya da sende otoriter bir yapı var...

Canım bu kadar, umarım beğenmişsindir...

Canım eski geçmişine baktığımda aşk evliliği yaptığını görmekteyim ve geçmişinde sen veya eşin çok önemli bir hava veya deniz yolculuğu ve bazı gelişmeler yaşanmış...

Yakın geçmişine baktığımda ise evliliğinle alakalı çok güzel şeyler yaşamışsın... Çalışıyor musun okuyor musun bilmiyorm ama sen veya eşin kariyerinde yükselme yaşamış...

Şu anki durumuna baktığımda yine işle alakalı güzel haberlerin var ve seyahat var...

6 aylık geleceğine yani yakın geleceğine baktığımda sana hamilelik görmekteyim...

6 ay sonra geleceğine yani uzak geleceğine baktığımda ise uzun zamandır beklediğin şeyin olacağını, ve tekrar hamile kalıp yuvanı renklendireceğini görmekteyim...

Ufak şeylerden mutluluk çıkaran birisin...

Sen ve eşin en iyi anne ve baba modelisiniz...

Eşin ya da sende otoriter bir yapı var...

Canım bu kadar, umarım beğenmişsindir...
Ağzına sağlık canım

Bakmak çok isterdim ama bakmayı hiç bilmiyorum.Yine de bir naziklik yapıp bana bakmak isterseniz çok mutlu olurum.:KK68: Yine de adını bilgililerini yaz dediğiniz için size ozelden yazıyorum.Baksanız da bakmasaniz da simdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Back
X