Falıma bakanın falına bakarımm :)

Merhaba sufigo bana tarot falı bakabilir misin?Ben de saba kahve falı bakarım elimden geldiğince..
Kısa sürede cevap yazarsan sevinirim hep neti açamıyorum..

Pardon kahve falı bakıyormuşsun:)kahve falı yollayayım o zaman ama ne zaman yollarım bilmiyorum.
Canım sen ne sıklıkla bakıyorsun nete?ona göre yollarım da..

Pardon kahve falı bakıyormuşsun:)kahve falı yollayayım o zaman ama ne zaman yollarım bilmiyorum.
Canım sen ne sıklıkla bakıyorsun nete?ona göre yollarım da..

canım genelde sıklıkla ben buraya girerim istediğin zaman yollayabilirsin ben falımı yeni attım 2 yorum önce paylaştım dilediğin an yorumla :)

sevgılınızel ayrı oldgunuzu yazmıssınız bu adam su an rahat gorunuyor yanı dunya ona guzel ayrıldıgı ıcın pısman degıl olarak cıkmıs ancak bıraz vakıt gectıkten sonra sızın karsınıza ya yenı bırısı cıkıcak yada exınız sızın cevrenızde bırının dolastıgını duyucak ve bunun sonucunda kıskanclık yaparak gerı donecek olarak gordum ben
ayrıca kafanızda yapmak ıstedıgını 3 sey var ancak henuz karar vermemıssınız kararlı olursanız bu 3 dusuncede sızın ıcın temız dusunceler
gıtmek ıstedıgını 2 yol var ıkısınınde onu acık ayrıca aıle ıcerısınde hamıle kalmak ısteyen bır bayan ve gene hane ıcerısınde laf soz cıkmıs fazlaca
ama dedıgım gıbı erkek arkadasınızla barısma var ve yenıden barıstıgınızda bu ayrılıgın acısını ondan ckaracıgınızı gordum ben sevgıler:)

tamam ben sımdı bakıyorum sızın falınıza kendı falımda burda sorumda su sınavlarımı verıp okulu bıtırebılecekmıyım?
http://i.hizliresim.com/Vpnllv.jpg
http://i.hizliresim.com/8nvlQW.jpg
http://i.hizliresim.com/O26R9A.jpg
http://i.hizliresim.com/7mnoMP.jpg

Çok çelişkiler içindesin sen çok düşünüyorsun bazen çok karamsar oluyorsun balıkların var ama onlarda kapalı yerlerde sadece bir balığın açık yerde falın biraz kapalı çıkmış.Yani yakında karşına birkaç tane seçenek çıkacak doğru olanı seçersen rahatlayacaksın yoksa için biraz sıkılacak . Canım falında kocaman bir kartal çıktı.Senin yüksek bir hedefin var. Okulu bitireceksin olarak görüyorum. Bu hedefin ileriki yıllarda gerçekleşecek kendine güvenmelisin . Çok güzel bir selvi ağacı çıktı. Bu da yeni oluşumlar ifade ediyor Sen bir erkeğe o kadar çok bağlanmışsınki veya bağlanacaksın ama bu erkeğin bayağı bir sorunları var . Önünde uzun bir merdiven çıktı bu merdiveni çıkmaya başlamışsın çıktığın zaman çok ferahlayacaksın bütün dileklerin kabul olacak..
bu kadar canım her şey dilediğin gibi olsun :)

sevgılınızel ayrı oldgunuzu yazmıssınız bu adam su an rahat gorunuyor yanı dunya ona guzel ayrıldıgı ıcın pısman degıl olarak cıkmıs ancak bıraz vakıt gectıkten sonra sızın karsınıza ya yenı bırısı cıkıcak yada exınız sızın cevrenızde bırının dolastıgını duyucak ve bunun sonucunda kıskanclık yaparak gerı donecek olarak gordum ben
ayrıca kafanızda yapmak ıstedıgını 3 sey var ancak henuz karar vermemıssınız kararlı olursanız bu 3 dusuncede sızın ıcın temız dusunceler
gıtmek ıstedıgını 2 yol var ıkısınınde onu acık ayrıca aıle ıcerısınde hamıle kalmak ısteyen bır bayan ve gene hane ıcerısınde laf soz cıkmıs fazlaca
ama dedıgım gıbı erkek arkadasınızla barısma var ve yenıden barıstıgınızda bu ayrılıgın acısını ondan ckaracıgınızı gordum ben sevgıler:)

yorumun için de teşekkürler canım :)

Bakarim canim ne hakkinda bakmami istiyorsun yada sorun var mi? Bakinca ozelden yazarim ben sana

Evlilik esimi sen öyle bak Güzelim :) yada Bana özelden yaz Ben pek anlamiyom yeniyim Burda :))
Bende sana orda yazarim:))

canım oncelıkle sen bır ayrılıkmı yasadın?bır ayrılık var sankı bu ayrılıgı sevgılın ıstemıs gıbı ama sonra sıze donmek ıstıyor bu aralar sankı.bu kısıyle aranızda bırı var.deve gordum falında agır bı yuk var ustunde ama bu yuk yavas yavas ınıyor sız mucadele ettıgınz zor bır seyın ustesınden geleceksınız.bu sıden ayrılan kısı kaslı bırı mı?kaslı bır erkek var falında oturup uzun uzun dusunuyo caresız bı sekılde.yakın cevreye bır bebek gelıyo bebek dedıgım dogum degıl hamılelık haberı gıbı.senın ıkıye ayrık yolun var ıkı secım arasında kalacaksın ve bırını secmek zorunda kalcaksın.tabagının ortasında daırenın ıcınde bır kalp cıkmıs.bır kavusma var sankı.bu ayrıldıgn kısı sana dız okebılır onu affetmn ıcın.barısma gorunuyor sankı.canım sankı bır cenaze gordum gıbı bı olum haberı alacaksn ve uzuleceksn.bırde suslu bır bayan var bu byana dıkkt et sevgılınle senı ayırmıs gıbı. bu kadar canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728027 lınk bu nolur bı bak falıma acıl

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=728027 canım hadı nolur acıl bı bak falıma

canım ibiraz sıkıntılısın parasal durumunda biraz bozuk bir kriz yaşıyorsun.Ama önümüzdeki dönemlerde bir ferahlama görünüyor biraz sabır .. bir ayrılık var var falda üzgünüm.Çünkü üçüncü bir şahıs var falda hatta isminin içinde de A harfi var.Ama canını sıkma . ev yada evliliktir ya yeni ev değişeceksin yada evleneceksin sen.ama çok ferahlı istediğin kişiyle evleneceksin o kişi sana dönecek ya yeni eve yada evlilik var hadi hayırlısı . Önünde çok ayrımlı bir yol çıkacak ama bütün ayrımları temiz ve ferah.Ve bu yolların sonunda hepside güzel temiz bir eve çıkıyor yani güzel sonlu yolların çıkacak karşına yakında . Sana devlet kapısından bu mahkeme olabilir sevinçli bir haber alacaksın çünkü temiz bir zarf geliyor haneye . .Sana ya çok güzel bir haber gelecek yada güzel bir taşınmaz eşya alacaksınız . bu kadar .. :61:

Back
X