Falıma bakar mısınız kızlar?

helyumkiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2025
48
0
1
25
Evliyim, 25 yaşındayım, kendi işimi yapıyorum. Falıma bakar mısınız? Baya güzel geldi size de atmak istedim

Eklentiler

• IMG_7821.webp
    IMG_7821.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_7822.webp
    IMG_7822.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_7823.webp
    IMG_7823.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_7824.webp
    IMG_7824.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_7825.webp
    IMG_7825.webp
    33 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_7826.webp
    IMG_7826.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_7827.webp
    IMG_7827.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 12
Bakayım canım sana iki yol görünüyor yakın zamanda önemli bir karar alabilirsin çevrende adında b harfi olan biri varsa dikkat et yılan gibi sarmış etrafını için çok kararmış senin evliliğinde sorunlar olabilir 3.kisilere dikkat et

Evliyim, 25 yaşındayım, kendi işimi yapıyorum. Falıma bakar mısınız? Baya güzel geldi size de atmak istedim
Canım bir hediye alacaksın çok mutlu olacaksın çiçek gibi vs birde bisiklet çıkmış ya bindiğin zamanlar aklına geliyor yada birine bisiklet almayı planlayacaksın tabağına baktım yalnız kalmış içine kapanmışsın dertler etrafında dönüyor hayra çıksın🙏

Canım bir hediye alacaksın çok mutlu olacaksın çiçek gibi vs birde bisiklet çıkmış ya bindiğin zamanlar aklına geliyor yada birine bisiklet almayı planlayacaksın tabağına baktım yalnız kalmış içine kapanmışsın dertler etrafında dönüyor hayra çıksın🙏
Ay bisiklet görmüştüm alalım diye içimden geçirmiştim.. karşıma çıkınca şaşırdım 🥲 başka bir şeyler var mı😅

Merhaba bende fotoğraf atsam buraya bana da bakabilir misiniz?

Back
X