- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi firarperest
-
Bir kaç gün içinde biriyle ufak çaplı bir tartışma yaşayabilirsin, ufak bir hastalık atlatabilirsin dikkatli ol (nezle de olabilir), sanırım bu aralar sevdiğin biri ya da birkaç kişiyle aran limoni gibi, biraz sıkıntı yaşamışsın ama şükürler olsun ki bu dönemleri atlatıyorsun bolluk-bereket ve çok sevdiğin bir kişi güzel bir süpriz yapacak büyük bir mutluluk yaşayacaksın, nişanlı mısın ya da evli misin bilmiyorum ama ufukta nişan ya da evlilik görünüyor (Bir yakınının nişan ya da evlilik haberini de alabilirsin) ama bunun yanında sinirlerini bozacak bir haber alacaksın eğer aldıysan da hiç sinirlenme sinirlerine hakim olmalısın :) Birde hamile olan biri varsa erkek bebek gözüküyor.
Çok teşekkür ederimBu aralar hastayım zaten o doğru. Evliyim bu arada bu sabaha kadar hamile miyim diye düşünüyodum ama değilmişim. Bu durumda o gördüğün hamile ben değilim sanırım. :S Sinirlere hakim olmak kolay değil ama denerim :) Çok sağol...
Rica ederim ne demek ben anladığım kadarıyla naçizane bir şeyler söyledim sadece :) Ne de olsa fala inanma, falsız da kalma
Öyle tabi :) Ya vaktin varsa eşiminkine de bakar mısın?
Eşinizde de nişan ya da düğün haberi var ve bir ya da birkaç dilek gözüküyor biraz geç olacak ama eninde sonunda gerçekleşecek, her şeyi geride bırakıp kafa dinleme, herkesten kendini soyutlama isteği olan bir döneme girilebilir, eşiniz bir telefon alacak ve bu telefonun ucunda sevindirici bir haber var ve eşinizinde sevdiği biri ya da birkaç kişiyle arası limoni (sizde de çıktığına göre sanırım bunlar aynı kişi) yine büyük bir tartışma gözüküyor bir küslük yaşanabilir ama bu eşiniz ve sizin aranızda değil, eşiniz biri ya da birileriyle arkadaşı ya da akrabası hakkında yorum yapmış olabilir fakat konuştuğu kişi bunu gidip ona söyleyecek ve bu yüzden biraz sıkıntı yaşanabilir.
Ay çok teşekkür ederim çok zahmet oldu
ben fal baktırmak istemiyorum artık ama soru sorsam nolur cevaplayın hislerinizi merak etmekteyim? Sizce beklediğim kişi beni arayacak mı bunu yanıtlasanız kafi? Allah sizi de sevdiklerinize kavuştursun inşallah
Nedense içimden oda sizi aramak istiyor ama aramayacak, vazgeçecek düşüncesi geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?