falıma bakar mısınız ?

reddmars

Huzur
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4.963
759
448
$DSC00615.webp $DSC00610.webp $DSC00612.webp $DSC00613.webp $DSC00609.webp

canım merhaba. biraz geç gördüm kusura bakma bayram dolayısıyla şehir dışındaydm. ee anca :)

iyi bir arkadaş çevren var senin sağlam kalıcı ilişkiler kurmuşsun onlarla. onlarda senin hep iyiliğini istiyor bu da senin o anlamda huzuru bulmanı sağlıyor. sana bir yolculuk görünüyor bir arkadasınla gideceğin. haneye girecek bir misafir var . evde yada aile içinde hamile bri var mı. yoksa da yakın bir zamanda böyle br haber almanız an meselesi. bu gelecek bebekte maşallah çok kısmetli olucak kısmetiyle bereketiyle gelecek haneye. bugünlerde seni çok sevindirecek bir haber de alacaksın sen. bir masa başında yemekli bir aile toplantısı görünüyor. yalnız sen bu ara maddi açıdan sıkıntıya düşebilirsin dikkatli ol canm. senin gönlünde olan biri var eski sevgilin. hala arada bir onu düşünüyorsun ama kndine bunu yapma. ben onun yanında başka bir kız gördüm. o artık hayatına bakmaya başlamış sende başla. senin önünde seni bekleyen bir çok başarı var. sen bunların tadını çıkar. eskiyle kafanı yok yere kurcalama. şimdi dikkat ettm senin etrafında bir tane hayırsz var sana kndini dost gbi göstermeye çalışıyor bu bir erkek. buna dikkat et . uzun süredir sıkıntısını duydugun bir haber yakın zamanda pozitif sonuçlanacak. sen biraz sabr göster yeter . benim görebildiklerm bunlar :)

Son düzenleme:
canım merhaba. biraz geç gördüm kusura bakma bayram dolayısıyla şehir dışındaydm. ee anca :)

iyi bir arkadaş çevren var canım senin sağlam kalıcı ilişkiler kurmuşsun onlarla. onlarda senin hep iyiliğini istiyor bu da senin o anlamda huzuru bulmanı sağlıyor. sana bir yolculuk görünüyor canım bir arkadasınla gideceğin. haneye girecek bir misafir var canım. evde yada aile içinde hamile bri var mı. yoksa da yakın bir zamanda böyle br haber almanız an meselesi. bu gelecek bebekte maşallah çok kısmetli olucak kısmetiyle bereketiyle gelecek haneye. bugünlerde seni çok sevindirecek bir haber de alacaksın sen. bir masa başında yemekli bir aile toplantısı görünüyor. yalnız sen bu ara maddi açıdan sıkıntıya düşebilirsin dikkatli ol canm. senin gönlünde olan biri var canm eski sevgilin. hala arada bir onu düşünüyorsun ama kndine bunu yapma canm. ben onun yanında başka bir kız gördüm. o artık hayatına bakmaya başlamış sende başla. senin önünde seni bekleyen bir çok başarı var. sen bunların tadını çıkar. eskiyle kafanı yok yere kurcalama. şimdi dikkat ettm senin etrafında bir tane hayırsz var sana kndini dost gbi göstermeye çalışıyor bu bir erkek. buna dikkat et canm. uzun süredir sıkıntısını duydugun bir haber yakın zamanda pozitif sonuçlanacak. sen biraz sabr göster yeter canım. benim görebildiklerm bunlar :)

teşekkür ederim canım. :16:

Back
X