- 27 Mart 2014
- 944
- 103
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse yokmuuuuu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Esmer bir erkek var, bir konuda seni desteklemiyor diye ayri dusmussunuz. Sen takmiyor gibi gorunuyorsun ama takiyorsun, o cok dusunuyor bu konuda ama suan goremedigin bir orta yol var , o bulunacak o zaman barisacaksiniz. Negatif dusuncelerinden kurtul cok fazla kararmis icin.![]()
Sarisin olabilir o erkek saol canim benim agzina saglik :)
O zaman esmer olan sensin.![]()
Evet canim bu dogruu :)
Falima bakarmisinizzz rica etsemm :)
cok konusan ınsanlar var kafanı karıstırıyor yada senın kafanın ıcınde cok duzunce var o adam kımsekalbını sokup bırakmıs gıdıyor gordukce yazarım![]()
O zaman fali tersine al. Ben saclar kisa diye esmeri erkek dusunmustum o zaman cok dusunen sen, takmayan o. Cok kisa degil saclari.
Neyse. :)
k ve y harfı var bırde bı kadın yakınında senın mutsuzlugundan mutlu olan bı kadın cok yakınında sana ıyı gorunuyor ama elınden gelse senı bı kasık suda bogar
Biliyorum canimm o kadni tek bir hatami bekliyorr :)))
hep beklıyorlar zaten sınır oluyorum neyı beklıyolarsa
benim falıma da bakabilir misinizz müsait bi zamandaa :))
Eki Görüntüle 1106865 Eki Görüntüle 1106870 Eki Görüntüle 1106871 Eki Görüntüle 1106872 Eki Görüntüle 1106874 Eki Görüntüle 1106875 Eki Görüntüle 1106876 Eki Görüntüle 1106878
bakayım bakmasınada net gorunmuyokı resımlerın buyuyunce bulanıklasıyor bıraz net olsaydı
bakarsınız umarım :26:
ya da bilen başka biri de görüp bakmak isterse sevinirim
en büyük isteğim hayırlı bir iş, yada kpssde atanmak. bir de çıkmışsa güvenilir bir dostum olacak mı?
Eki Görüntüle 1108274 Eki Görüntüle 1108275 Eki Görüntüle 1108276 Eki Görüntüle 1108277 Eki Görüntüle 1108278 Eki Görüntüle 1108279